Steaua, invinsa cu 2-1 de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv !

Steaua Bucuresti a fost invinsa astazi, 1-2, de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, locul 5 in campionatul de la sud de Dunare.

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, a inregistrat astazi o noua partida fara victorie in 2014, a opta, pierzand cel de-al treilea meci amical din stagiul de pregatire din Spania, 1-2, cu Lokomotiv Plovdiv. Steaua nu se regaseste deloc in acest start de an, gruparea ros-albastra necunoscand gustul victoriei in 2014. Steaua a inregistrat pana acum 4 infrangeri, 1-5 cu FC Nurnberg, 0-2 cu FC Baku, 0-1 cu FC Luzern si 1-2 cu Lokomotiv Plovdiv si patru remize: 0-0 cu Dinamo Kiev, 0-0 cu Werder Bremen, 1-1 cu Union Berlin si 0-0 cu IFK Goteborg.

Citeste si: LIVE TEXT STEAUA – LOKOMOTIV PLOVDIV 1-2 / Steaua, opt meciuri fara victorie in 2014 ! 

Partida de la Marbella a inceput perfect pentru baietii lui Laurentiu Reghecampf care dadeau semne ca vor castiga primul meci in 2014. La prima faza de poarta, bulgarii au gresit flagrant iar Chipciu a profitat si a deschis scorul cu un sut simplu, din unghi. Lokomotiv Plovdiv a egalat insa dupa doar cinci minute, Kamburov executandu-l pe debutantul Bogatinov dintr-un penalti provocat de Parvulescu. Dupa o ocazie mare irosita de Lazarov, care a trimis pe langa poarta goala, acelasi Kamburov a adus gruparea bulgara in avantaj, marcand cu un lob de efect peste un Bogatinov iesit neinspirat din poarta.

Citeste si: STEAUA – IFK GOTEBORG 0-0 / Campionii, doar doua goluri marcate in sapte meciuri 

Partea secunda a fost un adevarat chin pentru stelisti, care au incercat sa inscrie macar golul egalizator, dar n-au putut mai mult de a duce balonul undeva in treimea adversa. De cealalta parte, bulgarii au fost extrem de aproape de a da lovitura decisiva pe contraatac, Bogatinov remarcandu-se cu cateva interventii inspirate.

Citeste si: STEAUA – DINAMO KIEV 0-0 / CAMPIONII AU UITAT SA CASTIGE 

“Ros-albastrii” mai au doua meciuri amicale programate in stagiul de pregatire iberic, impotriva polonezilor de la Korona Kielce si a suedezilor de la Elfsborg.