STEAUA isi afla luni adversara din turul II preliminar al LIGII CAMPIONILOR. Afla variantele

STEAUA BUCURESTI, campioana ROMANIEI, isi va afla luni adversara din turul II preliminar al LIGII CAMPIONILOR. Ros-albastrii au mai multe variante, cei mai grei adversari pe care ii poate intalni gruparea din Ghencea in aceasta faza a competitiei fiind georgienii de la DINAMO TBILISI, suedezii de la MALMO FF sau norvegienii de la STROMSGODSET.

Luni la pranz, cu incepere de la ora 13.00 (ora ROMANIEI), va avea loc TRAGEREA la SORTI a partidelor din turul II preliminar al LIGII CAMPIONILOR, faza a competitiei in care va intra in cursa si STEAUA BUCURESTI.  Referitor la cei mai puternici adversari pe care stelistii ii pot intalni in turul II preliminar trebuie amintit faptul ca pe DINAMO TBILISI ros – albastrii o cunosc foarte bine inca de anul trecut atunci cand au intalnit-o in turul III preliminar, vara trecuta STEAUA impunandu-se cu 2-0 in capitala GEORGIEI si remizand pe NATIONAL ARENA, 1-1.

CITESTE SI: STEAUA, PETROLUL si CFR CLUJ isi vor afla adversarele din Europa pe 23 iunie 

Jurnalistii de la Prosport au impartit potentialele adversare ale STELEI BUCURESTI in trei grupe distincte in functie de valoarea acestora. Iata cum arata acestea:

ADVERSARI GREI: Dinamo Tbilisi (Georgia), Malmo FF (Suedia), Stromsgodset (Norvegia).

ADVERSARI de valoare MEDIE: F91 Dudelange (Luxemburg), TNS (Ţara Galilor), Zrinjski Mostar (Bosnia-Hertegovina), Rabotnicki Skopje (Macedonia), KR Reykjavik (Islanda), St Patrick’s Athletic (Irlanda), Skenderbeu Korce (Albania).

CITESTE SI: ARPAD PASZKANY a renuntat la CFR CLUJ, insa echipa nu mai are probleme FINANCIARE

ADVERSARI FACILI: FC Valletta (Malta), Sutjeska Niksic (Muntenegru), Santa Coloma (Andorra)/HB Torshavn (I-le Feroe) / Lincoln Red Imps (Gibraltar) / La Fiorita (San Marino), Banant Erevan (Armenia) / Levadia Tallinn (Estonia), Cliftonville (Irlanda de Nord), Zalgiris Vilnius (Lituania).

Sursa foto: uefa.com