Steaua isi menajeaza jumatate de echipa in returul cu Vardar Skopje

Steaua Bucuresti au plecat spre Macedonia fara doi dintre cei mai importanti jucatori, pe care antrenorul Laurentiu Reghecampf a decis sa ii menajeze. Vlad Chiriches si Cristi Tanase au acuzat cateva probleme medicale minore, iar cei doi au ramane la Bucuresti.

Steaua Bucuresti a plecat, astazi, la Skopje, acolo unde va disputa, maine seara, mansa a doua a turului doi preliminar din Liga Campionilor in compania echipei Vardar, campioana din Macedonia. Deoarece la Bucuresti stelistii s-au impus cu 3-0 si pentru ca programul din zilele urmatoare este unul infernal, tehnicianul Laurentiu Reghecampf doreste sa isi odihneasca o parte dintre titulari.

In aceste conditii, Steaua ar putea alinia urmatorul unsprezece: Tatarusanu – Rapa, Szukala, Gardos, Parvulescu – Bourceanu, Prepelita – Ad. Popa, Nicolae Stanciu, G. Iancu – Piovaccari.

In alta ordine de idei, primaria din orasul Skopje a anuntat ca echipa Vardar este de vanzare pentru suma de 1,5 milioane de euro, dificultatile financiare ale gruparii macedonene fiind cunoscute. In plus, este foarte posibil ca o societate italiana care vrea sa achizitioneze o suprafata importanta de teren pentru deschiderea unei gropi de gunoi la marginea orasului Skopje sa preia adversara Stelei. Investitorii din Cizma sunt dispusi sa plateasca in schimbul terenului 7,5 milioane de euro, tranzactie in care sa fie inclusa din Vardar.

Sursa foto: sptfm.ro