STEAUA L-A TRANSFERAT PE BOJAN GOLUBOVIC. DETALIILE CONTRACTULUI

STEAUA BUCURESTI a transferat primul jucator din aceasta perioada de mercato.  Este vorba despre varful bosniac al celor de la CSMS Iasi, BOJAN GOLUBOVIC, care a semnat un contract pe un an, sosind liber de contract, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

La STEAUA, BOJAN GOLUBOVIC, in varsta de 32 de ani va castiga 8.000 de euro pe luna, cu 3.000 peste salariul de la CSMS, si va primi o suma de bani pentru ca vine liber de contract. “Am semnat cu GOLUBOVIC pe un an, asa cum am discutat de la inceput. Normal ca daca va juca bine ii vom prelungi aceasta intelegere”, a spus Gigi Becali, finantatorul Stelei.

BOJAN GOLUBOVIC a fost cel mai bun jucator al Iasiului in acest sezon, avand cele mai multe minute si meciuri jucate – 43 si inscriind cele mai multe goluri – 12, dintre care doua in ultimele doua etape. De asemenea, are patru pase de gol, al treilea in acest top in lotul iesenilor. In plus, a marcat si in egalul cu STEAUA din ultima etapa a sezonului regulat, scor 1-1.

CITESTE SI: MAI MULTE ECHIPE DIN LIGA I SI A IIA AU FOST DEPUNCTATE

BOJAN GOLUBOVIC a mai evoluat in perioada 2012-2014 pentru Ceahlaul Piatra Neamt, avand 82 de meciuri si 31 de goluri. GOLUBOVIC este al treilea bosniac care va imbraca tricoul ros-albastru dupa Boris Keca si Slavisa Mitrovic.

Sursa foto: sport