Steaua – Livingston 4-1 (2-1) / Militarii au facut spectacol cu o echipa scotiana de mana a doua

Steaua Bucuresti a disputat, in aceasta seara, primul meci amical din cel de-al doilea cantonament al acestei veri pe care ros-albastrii il efectueaza in Anglia. Campioana Romaniei a intalnit gruparea scotiana Livingston, o echipa nevinovata care nu a facut fata Stelei.

Steaua Bucuresti s-a distrat in compania unui adversar facil, chiar daca meciul a inceput de la scorul de 1-0 pentru scotienii de la Livingston, care au marcat prin Burke in minutul 2 al meciului, dupa o greseala in lant a defensivei militare, Rapa si Tatarusanu gresind copilareste.

Elevii lui Laurentiu Reghecampf si-au revenit repede si dupa primele 45 de minute campioana Romaniei conducea pe tabela cu 2-1. Din pacate, Parvulescu a trebuit sa fe schimbat dupa numai 4 minute de joc din cauza unei accidentari, locul sau fiind luat de Latovlevici.

Mihai Costea a reusit sa faca un meci foarte bun, atacantul oltean reprezentand o surpriza placuta pentru toata lumea, el reusind o “dubla”, si fortand un adversar, Jones, sa-si trimita mingea in poarta la golul trei al echipei din Ghencea. Tanarul Gabi Iancu a reusit si el un supergol, direct din lovitura libera.

In minutul 75 Cristi Tanase a vazut cartonasul rosu pentru proteste, iar Steaua a jucat ultimul sfert de ora al acestui amical in inferioritate numerica. Decarul Stelei nu a jucat decat 25 minute pentru ca el intrase pe teren in minutul 50. 

Iata si primul unsprezece cu care Laurentiu Reghecampf a inceput partida cu Livingston:

Tatarusanu – Rapa, Gardos, Bratu, Parvulescu – Prepelita, Radut – Adi Popa, Stanciu, Iancu – Mihai Costea. Pe parcurs au intrat pe teren si: Radut, Latovlevici, Tanase, Chiriches si Nita. La acest meci au asistat si aproximativ 100 de suporteri ai ros-albastrilor.

Celelalte doua partide ale Stelei din cantonamentul englez vor avea loc pe 2 si 6 iulie in compania englezilor de la Notts County si Sheffield Wednesday, ambele urmand a fi transmise de postul de televiziune Look Tv.

Sursa foto: realitatea.net