STEAUA-LUDOGORET 2-4 (0-1) / Campioana Romaniei pierde al treilea meci amical

STEAUA BUCURESTI, campioana Romaniei, a intalnit-o marti seara pe campioana Bulgariei, Ludogoret Razgrad, in cel de-al treilea meci amical al verii pentru trupa ros-albastra, partida care a consemnat si a treia infrangere pentru trupa lui Galca.

Ludogoret Razgrad, echipa la care este legitimat si fostul dinamovist Cosmin Moti a invins-o pe STEAUA, 4-2, in cel de-al treilea meci amical al “ros-albastrilor” din aceasta vara. Partida, care putea sa reprezinte pentru STEAUA un moment de revansa dupa ingrangerile 1-2 cu FC Chisso si 2-5 cu FC Lugano, a reprezentat un nou esec usturator pentru campioana Romaniei.

Citeste si: RADUT si TARNOVAN pleaca de la STEAUA, GARDOS aproape si el de o despartire de campioana 

Campioana Bulgariei in ultimii trei ani, Ludogoret, a deschis scorul in minutul 19 prin Dyakov, pentru ca pana la pauza bulgarii sa mai rateze un penalty.In partea secunda jocul a curs tot spre poarta Stelei, astfel incat, in minutul 79 tabela arata 4-0 in favoarea bulgarilor, acestia punctand prin Marcelinho in minutul 65, Bezjak, minutul 74 si Choko, cinci minute mai tarziu. Intre timp, Ludogoret a mai ratat o lovitura de la 11 metri.

Citeste si: STEAUA nu va mai juca partida amicala cu ANDERLECHT 

STEAUA a mai spalat din rusine pe finalul partidei, cand Gradinaru, in minutul 81, a redus din diferenta, cu o scarita superba, pentru ca peste alte patru minute acelasi jucator sa obtina un penalty, transformat de Iancu.

STEAUA va juca urmatorul meci amical pe 5 iulie, contra englezilor de la Oldham Athletic.

STEAUA in prima repriza: Arlauskis – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Sanmartean, Prepelita – N. Stanciu, Chipciu, Cr. Tanase – Keseru

STEAUA in a doua repriza: Arlauskis(’46 Cojocaru) – Varela, Szukala(’63 Szukala), Gardos, Latovlevici(’71 Tosca) – Sanmartean(’71 Parvulescu), Prepelita – N. Stanciu(’71 Stanciu), Chipciu, Cr. Tanase(’71 Gradinaru) – Keseru(’46 Iancu)