STEAUA – LUDOGORET, scor 1-0. Chipciu, inger si demon pentru Steaua!

Echipa Steaua Bucuresti a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia bulgara Ludogoret Razgrad, la care fundasul Cosmin Moti a fost integralist, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Meciul STEAUA – LUDOGORET a fost transmis in format LIVE TEXT de site-ul mondonews.ro. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de Chipciu, in minutul 88. Atacantul stelist a patruns in careu si a inscris cu un sut plasat la semiinaltime de la 8 metri. Alex Chipciu a ratat, in minutul 34, penaltiul acordat de arbitrul Felix Brych pentru o interventie in careu a lui Minev asupra lui Sanmartean.

Atacantul Alexandru Chipciu a primit un cartonas galben in minutul 35 si va fi suspendat pentru meciul retur cu Ludogoret Razgrad.

Steaua Bucuresti: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Breeveld – Ad. Popa (Iancu ’83), Sanmartean (Filip ’90+2), Stanciu (Keseru ’57) – Chipciu. Antrenor: Constantin Galca.

Ludogoret Razgrad: Stoianov – Junior Caicara, Terziev, Moti, Minev – Zlatinski (Fabio Espinho ’46), Diakov – Aleksandrov, Marcelinho (Anicet ’85), Misidjan – Hamza. Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Cartonase galbene: Chipciu ’35 / Junior Caicara ’27, Hamza ’62.

Arbitri: Felix Brych (central) – Mark Borsch, Markus Hacker (asistenti) – Marco Fritz, Bastian Dankert (asistenti suplimentari) – Tobias Christ (rezerva) – toti Germania.

Delegat UEFA a fost desemnat slovacul Dusan Tittel, in timp ce supervizor de arbitri a fost spaniolul Manuel Lopez Fernandez.

La partida de pe Arena Nationala au asistat 35.539 de spectatori, dintre care aproximativ 2.500 de fani bulgari. Partida retur se va disputa la 27 august, la Sofia.

(Sursa foto: GSP)

DESFASURAREA PARTIDEI:

FINAL DE PARTIDA. STEAUA CASTIGA CU 1-0, un scor de calificare. Sa nu uitam ca Steaua a ratat un penalty, il are suspendatpe Alex Chipciu, cel care a marcat golul desprinderii, 1-0. Totul se va decide miercurea viitoare.

Min 90+2: Iese Sinmartean, intra Filip.

Min. 89: GOOOL STEAUA. Sanmartean trimite in careu, Szukala deviază pana la Alex Chipciu, care preia si suteaza plasat in careu. STEAUA – LUDOGORET scor 1-0. Din pacate, Chipciu nu va juca in retur. 35.000 de oameni scandeaza numele lui Alex Chipciu.

Min. 85: Iese Marcelinho, intra Anicet.

Min. 84: Lovitura libera executata de Keseru, insa mingea trece pe langa stalpul din stanga bulgarilor.

Min. 83: Gabi Iancu in locul lui Adi Popa. 

Min. 68: Corner pentru Ludogorets, Arlauskis iese gresit, iar Marcelinho reia peste poarta cu capul.

Min. 62: Hamza primeste cartonas galben.

Min. 57: Schimbare la Steaua. Iese Stanciu, intra Claudiu Keseru.

Min. 54: Sinmartean incearca sa suteze la coltul lung, insa fara efect si balonul trece pe langa poarta.

Min. 50: Centrare din partea dreaptă, Hamza incearca sa reia spre poarta, dar vine Szukala si il blocheaza.

Min. 48: Ocazie pentru bulgari. Este prima sansa de gol a celor de la Ludogoret. Aleksandrov reia o centrare din banda dreapta si suteaza periculos la coltul scurt. Arlauskis este cel care deviaza in corner

Repriza secunda incepe cu ocazii la ambele porti.

Min. 46: Zlatinski este inlocuit de Fabio Espinho.

A inceput repriza a doua.

Se incheie la egalitate prima repriza, dupa o ratare a lui Chipciu. STEAUA – LUDOGORET scor 0-0.

Min. 45: Ocazie pentru stelisti. Chipciu suteaza la coltul lung, insa Stoyanov reuseste sa respinga in corner

Min 35: Chipciu primeste cartonas galben.

Min. 33: Penalty pentru Steaua. Cascada de driblinguri a lui Sinmartean inceputa la 25 de metri de poarta adversa si oprita prin fault in suprafata de pedeapsa prin fault de Minev. Chipciu bate slab in dreapta portarului, care respinge mingea in corner. Steaua rateaza un moment psihologic foarte important! STEAUA – LUDOGORET, in continuare scor 0-0.

Min 26: Cartonas galben pentru Caicara dupa un fault la Adi Popa. STEAUA – LUDOGORET, scor 0-0.

Min. 20: Sinmartean recupereaza balonul la centrul terenului, ii paseaza lui Stanciu, care trimite din nou la Sinmartean. Acesta suteaza insa pe langa poarta din interiorul careului.

Min. 19: Hamza este faultat de Szukala la mijlocul terenului.

(Sursa foto: GSP)

Min. 15: Lovitura libera pentru Steaua. Sanmartean trimite spre bara a doua, unde este Prepelita, insa respinge Moti.

Min. 13: Corner pentru Steaua, Szukala reia catre poarta bulgara cu o lovitura de cap, insa fara rezultat.

Min. 10: Steaua domina deocamdata centrul terenului, de unde reuseste sa recupereze foarte multe mingi. STEAUA – LUDOGORET, scor 0-0.

Min. 3: Prima mare ocazie a meciului este ratata de Alex Chipciu, care a sutat putin peste transversala portii bulgare. Este a zecea partida a Stelei cu Galca pe banca tehnica.

MIN 2: INCEPUT DE MECI CU POSESIE PRELUNGITA DE PARTEA ECHIPEI BULGARE.

(SURSA FOTO: GSP)

S-A DAT STARTUL MECIULUI STEAUA – LUDOGORET.

UPDATE ora 21.44: Peste 35.000 de oameni sunt pe Arena Nationala. Peste 2.000 de bulgari au venit sa-si sustina campioana.

STEAUA – LUDOGORET, echipele de start:
STEAUA: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Breeveld – Popa, Stanciu, Sanmartean – Chipciu

Rezerve: Cojocaru, Filip, Tosca, Parvulescu, Valceanu, Iancu, Keseru

LUDOGORET: Stoyanov – Terziev, Minev, Moti, Caicara – Dyakov, Zlatinski – Marcelinho, Aleksandrov, Misidjan – Hamza

Rezerve: Cvorovici, Aleksandrov, Espinho, Abel, Abalo, Bezjak, Quixada

Meciul se disputa pe National Arena, in fata a aproximativ 40 de mii de spectatori.

Vezi aici avancronica STEAUA – LUDOGORET

Cei de la Steaua se asteapta la un stadion aproape plin. “Cu siguranta vom avea un stadion aproape plin. Mizez pe 45.000 de oameni”, a spus Helmuth Duckadam la Look TV.

Potrivit unor surse citate de GSP.ro, Hamza Younes este anuntat titular in echipa bulgarilor.

De precizat ca ultrasii celor de la tSKA Sofia vor fi in aceasta seara la partida cu Ludogorets pentru a o sustine pe Steaua. Nu este o premiera faptul ca suporterii sofioti vin sa sustina Steaua. Acestia sint prezenti la aproape toate partidele importante ale ros-albastrilor din campionat si cupele europene.

STEAUA-LUDOGOREt: Peste 100 de politisti actioneaza pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari catre Bucuresti

Peste 100 de politisti actioneaza, in cursul zilei de marti, pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari catre Bucuresti, in vederea meciului dintre Steaua si Ludogoret Razgrad, din prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor,

Pentru meciul de fotbal dintre echipele Steaua – Ludogoret, care va avea loc la ora 21.45, au fost vandute 2.500 de bilete suporterilor bulgari. Din Bulgaria sunt asteptate, in Bucuresti, 20 de autocare si mai multe autoturisme cu suporteri.

Optzeci si cinci de politisti de la rutiera si 29 de la ordine publica vor actiona la nivelul judetelor limitrofe granitei cu Bulgaria, pe principalele artere de circulatie si in special pe DN 5 (Giurgiu – Bucuresti) pentru fluidizarea si monitorizarea traficului rutier, astfel incat sosirea suporterilor din Bulgaria sa se desfasoare in deplina siguranta.

De asemenea, 276 de politisti din cadrul DGPMB vor actiona punctual, in Bucuresti, pentru asigurarea ordinii si linistii publice premergator si pe durata manifestarii sportive.

Steaua va intalni echipa Ludogoret Razgrad, astazi, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 27 august, in Bulgaria.

Foto: GSP