STEAUA – LUDOGORETS, “dubla” de RISC MAXIM. GALERIILE a patru echipe vor fi prezente la meciuri

Dubla mansa dintre STEAUA BUCURESTI  si LUDOGORETS RAZGRAD contand pentru PLAY-off-ul LIGII CAMPIONILOR se anunta a fi una INCENDIARA. Potrivit ultimelor informatii, cele doua meciuri, turul de pe “NATIONAL ARENA” din Capitala, dar si returul care va avea loc pe arena “VASIL LEVSKI” din Sofia vor fi de RISC MAXIM.

Galeria STELEI BUCURESTI a primit o veste buna zilele trecute din Bulgaria, acolo unde suporterii lui TSKA SOFIA li se vor alatura in tribune la meciul retur cu LUDOGORETS din LIGA CAMPIONILOR.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI l-a prezentat pe NICANDRO BREEVELD 

Peste 2000 de ultrasi ai lui TSKA si-au anuntat prezenta pentru sustinerea STELEI, a anuntat luni presa de la sud de Dunare. Miscarea face parte dintr-o intelegere dintre cele doua galerii infratite. Galeria STELEI va returna gestul la un derby-ul dintre TSKA si LEVSKI, asa cum s-a intamplat de cativa ani incoace.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI este OBLIGATA de UEFA sa-si MODIFICE tricourile pentru play-off-ul LC 

De cealalta parte, LUDOGORETS nu va ramane datoare. Dupa ce l-au subtilizat pe atacantul YOUNES HAMZA, bulgarii au blocat Peluza I de pe NATIONAL ARENA si au refuzat sa anunte cati suporteri bulgari vor fi prezenti la turul din Romania. Motivul este legat de faptul ca suporterii din Razgrad vor avea parte de sustinerea galerie celor de la DINAMO BUCURESTI, care vor merge si la SOFIA pentru meciul retur. 

Sursa foto: sport.ro