STEAUA si DINAMO negociaza pentru GNOHERE! Diferenta dintre CERERE si OFERTA

STEAUA finantata de Gigi Becali negociaza in aceasta iarna cu cei de la DINAMO BUCURESTI, pentru aducerea in ofensiva ros-albastrilor a lui HARLEM GNOHERE, jucator cu 6 goluri marcate in acest sezon pentru alb-rosii, informeaza postul de televiziune DigiSport.

HARLEM GNOHERE nu a fost nici macar rezerva in ultimele 4 meciuri jucate de Dinamo, atacantul de 28 de ani intrand in ultimele 6 luni de contract, fiind deci liber sa semneze cu orice trupa, din iarna. Steaua, prin vocea lui Gigi Becali, a anuntat ca e dispusa sa ofera 250.000 de euro la acest moment, insa cei de la Dinamo, dupa cum scrie DigiSport, vor 450.000 de euro.

Gigi Becali e dispus sa pluseze la prima oferta, pentru a-si tine promisiunea facuta acum cateva luni, de a avea un atac cu HARLEM GNOHERE  si Alibec, ultimul deja acontat de stelisti, pentru 2,04 milioane de euro. Cota de piata a lui HARLEM GNOHERE  este de 1,25 milioane de euro, el avand 6 goluri si 3 pase de gol in 18 meciuri bifate in acest sezon la Dinamo. HARLEM GNOHERE  este originar din Franta si a venit la Dinamo in 2015, de la echipa belgiana Racing Club Mons.

Sursa foto: sport