STEAUA mai vrea sa faca un transfer! Campioana a reluat negocierile cu un fost jucator al CFR-ului. FOTO

Dupa ce i-a repatriat pe ALEX BOURCEANU si RAUL RUSESCU si l-a incorporat pe PAUL PAPP, toti trei imprumutati, campioana ultimelor doua sezoane din LIGA I a reluat negocierile cu un fost jucator al echipei CFR Cluj. Presa italiana a anuntat, luni, ca STEAUA BUCURESTI poarta tratative cu fundasul italian FELICE PICCOLO.

Jucatorul, in varsta de 31 de ani, mai are o oferta din partea celor de la PESCARA, insa pare tentat sa dea curs ofertei venite de la gruparea din Ghencea. Insa, un singur lucru este cert, fotbalistul trebuie sa se hotarasca foarte repede pentru ca perioada de transferuri se apropie de final.

CITESTE SI: STEAUA vrea sa achizitioneze un jucator titular de la CFR Cluj 

FELICE PICCOLO a fost dorit in Ghencea si pe vremea cand ros-albastrii erau antrenati de tehnicianul LAURENTIU REGHECAMPF. Cota italianului, pe transfermarkt, se invarte in jurul sumei de 700 de mii de euro, insa dupa despartirea de CFR, PICCOLO este liber de contract si ar veni in Ghencea in schimbul unei prime de instalare satisfacatoare si a unui salariu decent.

In aceasta vara, PICCOLO a fost foarte aproape sa semneze cu CHIEVO VERONA, acolo unde l-ar fi avut antrenor pe ANDREA MANDORLINI,  fostul tehnician al CFR-ului din Gruia, insa intelegerea a picat.

Sursa foto: sport.ro