Mihai Stoica, amendat de tribunalul din Macedonia. Bodyguardul lui Stoica, cautat de politisti

UPDATE ora 13.30:  Mihai Stoica a fost amendat de tribunalul din Skopje, iar politistii incearca acum sa-l identifice pe bodyguardul sau. Potrivit Pro Sport, Mihai Stoica a pledat vinovat in fata judecatorului si a primit o amenda in valoare de 25.000 denari (circa 400 euro), urmand a suporta si cheltuielile de judecata.

VARDAR – STEAUA se joaca in aceasta seara, de la ora 21.45, in turul doi preliminar al Champions League. Incidentul petrecut luni seara, la antrenamentul oficial dintre STEAUA si VARDAR, intre agentii de paza ai lui Mihai Stoica si reporterii trustului Pro TV, s-a lasat cu audieri la politia din Skopje.

Mihai Stoica a ajuns, marti dimineata, la o sectie de politie din Macedonia, dupa ce i-a agresat pe reporterii trustului Pro. Putin dupa ora 02.00, managerul echipei STEAUA a fost nevoit sa dea declaratii in fata politistilor, dupa ce reportera Alexandra Tanasescu a depus plangere, scrie Prosport.

VEZI AICI INCIDENTUL DINTRE MIHAI STOICA SI JURNALISTII PRO. VIDEO

Sursa citata mai noteaza ca Alexandra Tanasescu a avut nevoie de ingrijiri medicale la spital, de unde a obtinut si un certificat medico-legal care dovedeste ca a fost agresata de agentii firmei de paza SAS. Jurnalista a avut nevoie sa-i fie bandajata mana.

Mihai Stoica a ajuns in jurul orei 02.00 la politie pentru declaratii, insa nu inainte de a face scandal in fata hotelului, cerandu-le politistilor care l-au invitat la sectie sa prezinte mandat. Pana la urma a mers la sectia de politie, unde si-a recunoscut faptele, insa a declarat ca bodyguarzii care au agresat-o pe Alexandra Tanasescu nu au treaba cu el sau cu Steaua.

In aceasta dimineata, jurnalista trebuie sa se prezinte din nou in fata politistilor, urmand a prezenta inregistrarile video ca proba.

Reamintim ca o reportera si un cameraman de la trustul Pro au fost agresati, luni seara, de bodyguarzii lui Mihai Stoica, la antrenamentul oficial sustinut de Steaua inaintea meciului din Liga Campionilor cu Vardar Skopje. Ca urmare a acestor incidente, Pro TV a decis sa faca plangere la UEFA si FRF impotriva lui Mihai Stoica.

Meciul dintre Vardar si Steaua, din mansa secunda a turului doi preliminat al Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 21:45. Mondo News va transmite partida in format Live Text.

Foto: Ziua News