Steaua negociaza cu doi atacanti, un italian si un francez

Steaua Bucuresti incearca sa-si rezolve ca mai mare problema din aceste zile, ros-albastrii incercand sa umple “gaura” lasata de plecarea golgheterului Raul Rusescu la FC Sevilla.

Steaua Bucuresti negociaza de zor cu doi atacanti, un francez si un italian, oficialii din Ghencea avand ca varianta de rezerva un al treilea, anunta gsp.ro. Yohan Riviere (Le Havre, foto) este un varf de atac, in varsta de 28 de ani, care a reusit sa marcheze in ultimele doua sezoane, in Ligue 2, 23 de goluri. Riviere este cel mai aproape de a parafa o intelegere cu gruparea din Ghencea, atat el, cat si clubul sau fiind multumiti de oferta stelistilor.

Cea de-a doua tinta a militarilor este atacantul italian Federico Piovaccari (Sampdoria), cel care va implini 29 de ani in luna septembrie. Acesta, in ciuda faptului ca apartine de clubul genovez, a jucat in ultimele sezoane, sub forma de imprumut, la cateva echipe din Serie B, unde a reusit sa isi faca datoria, adica sa inscrie goluri.

Varianta de rezerva a oficialilor Stelei este golgheterul din Ungaria, francezo-ivorianul Adamo Coulibaly (Debrecen), un fotbalist care a marcat de 66 de ori in ultimele 4 sezoane petrecute in tara vecina, singurul impediment in realizarea transferului fiind varsta jucatorului de culoare, 31 de ani.

Sursa foto: Facebook.com