STEAUA negociaza transferul unui atacant GOLGETER

STEAUA este foarte aproape de un nou transfer in aceasta vara dupa ce in Ghencea au ajuns Alin Tosca, Florentin Pham si Giedrius Arlauskis. Campioana Romaniei este acum aproape sa isi aduca si un atacant.

STEAUA negociaza cu U Cluj transferul lui VALENTIN LEMNARU, al doilea GOLGETER al Romaniei in sezonul trecut, cand a reusit sa inscrie nu mai putin de 13 goluri pentru ”sepcile rosii”. ”Interesul este real, dar eu momentan sunt la Cluj. Domnul Walter mi-a spus ca discuta cu domnul Argaseala, insa eu n-am fost sunat inca de nimeni de la Steaua. Ar fi o oportunitate buna pentru mine. Nu voi spune insa ca sunt stelist de mic”, a spus Valentin Lemnaru la DigiSport.

Citeste si: STEAUA-STROMSGODSET: Norvegienii au ajuns la Bucuresti si au oferit primele declaratii 

Campioana a mai incercat sa ii aduca in aceasta vara pe Ciprian Marica, Liviu Antal, Mbaye Diagne si sa ii prelungeasca imprumutul lui Federico Piovaccari, insa toate negocierile au picat.

Citeste si: STEAUA, lovita de inca o accidentare inaintea meciului cu STROMSGODSET

VALI LEMNARU, 30 de ani, a evoluat intre 2006 si 2009 la rivala din “Stefan cel Mare”, unde a castigat un titlu. A jucat insa intr-un singur meci, in 2007, 0-0 cu U Craiova, fiind folosit mai mult la “satelitul” echipei.