STEAUA nu renunta la un INLOCUITOR pentru Pintili

STEAUA isi doreste un inlocuitor pentru Mihai Pintili si are o pista clara! Constantin Galca a anuntat conducerea ca l-ar dori pe mijlocasul Pandurilor, PAUL ANTON, insa deocamdata banii multi pe care gorjenii ii cer blocheaza transferul.

STEAUA i-a achizitionat pana acum pe Pham, Tosca si Arlauskis. Pregatindu-se pentru debutul in preliminariile Ligii Campionilor, STEAUA doreste sa se intareasca cu inca un mijlocas.

Citeste si: STEAUA – FC LUGANO 2-5 (0-3) / CAMPIONII ROMANIEI, UMILITI DE O ECHIPA DE LIGA SECUNDA

Dupa ce Madson pare sa prefere CS U Craiova, ros-albastrii se orienteaza catre PAUL ANTON, fotbalist pe care Galca l-a prezentat conducerii ca fiind “un inlocuitor perfect, ca si profil”, pentru fostul capitan, Mihai Pintilii, informeaza gsp.ro.

Totusi, suma uriasa, peste un milion de euro, pe care o cere Pandurii Targu Jiu blocheaza momentan transferul.

In tranzactie ar putea intra totusi un schimb de jucatori, Mihai Radut fiind dorit in mod expres de Petre Grigoras, cei doi colaborind si in urma cu doi ani la Tirgu Jiu.

Citeste si: UEFA A ANUNTAT CATI BANI A INCASAT STEAUA DIN LIGA CAMPIONILOR

Astfel, in schimbul lui ANTON, plus o suma de bani, STEAUA l-ar putea ceda definitiv pe Radut, jucator care a intrat in ultimul sezon de contract. In plus, clubul prezidat de Eugen Pirvulescu ar urma sa pastreze si procente la revinzare, dupa modelul Chiriches si Pintilii.

Sursa foto: libertatea.ro