STEAUA: Oferta exotica primita pentru CRISTI TANASE

Dupa ce a fost anuntat de mai mult timp ca va fi lasat sa plece in cazul unei oferte concrete, capitanul Stelei CRISTI TANASE are sansa de a prinde un contract foarte bun in campionatul Chinei, la TIANJIN TEDA.

Chinezii ofera un milion de euro Stelei la schimb pentru cel mai vechi jucator din lotul campioanei. De asemenea, daca transferul se va realiza si jucatorul ar urma sa incaseze aceeasi suma de bani.  

Marius Bilașco, fostul jucător al Stelei si al celor de la Tianjin Teda, s-a oferit să-i dea cîteva sfaturi lui Tănase:

“Anul trecut au avut probleme cei de la Tianjin, însă aceasta este o echipă de tradiție în China. Probabil o să-i dau și eu niște sfaturi despre adaptare, despre cum să-i fie mai ușor, despre filosofia antrenorului pe care-l va avea”, a spus Bilașco la Dolcesport.

CITESTE SI: INEVITABILUL S-A PRODUS: STEAUA, evacuata de MAPN din GHENCEA! Reactie dura a lui LACATUS 

Cristi Tanase este la Steaua din 2009, dupa ce a fost transferat de la FC Arges in schimbul sumei de 1,8 milioane de euro. Acesta a strans 221 de meciuri in tricoul ros-albastrilor, reusind 31 de goluri si 30 de assist-uri in toate competitiile. De asemenea, are 49 de partide si 6 goluri in cupele europene pentru Steaua. Totodata, Cristi Tanase a fost o prezenta constanta la nationala in ultimii sapte ani, pentru care a strans 41 de selectii si 6 goluri.

*sursa foto: gsp.ro