STEAUA: Oferta foarte buna din Spania pentru fundasul VARELA

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, se afla in plina campanie de transferuri pentru urmatorul sezon in care va incerca accederea in GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE. In ciuda faptului ca patronul GIGI BECALI a promis noi transferuri pentru a face echipa competitiva si a asigura un traseu european cat mai lung, fanatik.ro anunta ca echipa s-ar putea DESPARTI DE UNUL DINTRE CEI MAI BUNI JUCATORI AI SAI, fundasul din Insulele Capului Verde, FERNANDO VARELA.

Partidele foarte bune prestate de fundasul african in acest sezon le-a atras atentia cluburilor spaniole precum VILLARREAL sau MALAGA, atrase si de faptul ca VARELA are dubla cetatenie, fiind si portughez.

Surse apropiate echipei STELEI au dezvaluit ca pe adresa campioanei a venit si o oferta oficiala, de 4 milioane de euro, din partea Malagai.  La auzul acestei propuneri, Becali a revenit cu o contraoferta de 6,5 milioane de euro.

CITESTE SI: FC STEAUA BUCURESTI a anuntat DESPARTIREA de 5 JUCATORI

Negocierile au fost trecute deocamdata in asteptare , dar sansele ca Varela sa ajunga in campionatul spaniol sunt MARI.  Malaga nu a reactionat negativ la solicitarea Stelei, dar spaniolii vor relua discutiile dupa ce vor parafa transferului lui JUANMI, un atacant de 22 ani aflat la mare cautare in Spania dupa un sezon excelent, pe care Malaga spera sa incaseze o suma foarte mare, informeaza fanatik.ro.

Calificata in sezonul viitor din Europa League, VILLAREAL a fost si ea interesata de Varela, “submarinul galben” suferind la nivelul lotului in compartimentul defensiv. Totusi, fosta echipa a lui Gica Craioveanu a renuntat la orice negocieri cind a aflat pretul solicitat de Steaua pentru un transfer definitiv al fundasului care joaca pentru nationala Capului Verde.

VARELA ar fi atras de oferta Malagai nu numai din prisma oportunitatii de a juca in campionatul spaniol, ci si a unui SALARIU GENEROS  de 500.000 de euro pe sezon. In sezonul recent incheiat, fundasul titular al nationalei INSULELOR CAPULUI VERDE a fost unul dintre cei mai constanti jucatori ai Stelei, evoluand in 46 de partide in toate competitiile pentru campioana Romaniei, in care a reusit sa inscrie si 3 goluri.

Site-ul de specialitate transfermarkt il coteaza pe Fernando Varela la suma de 4 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucator din lotul actual al Stelei.

*sursa foto: uefa.com