STEAUA-OLDHAM 4-1 / Campionii obtin prima victorie in amicalele verii

STEAUA BUCURESTI, campioana Romaniei, a obtinut sambata prima victorie in partidele amicale pe care le disputa in aceasta vara, 4-1 in fata formatiei OLDHAM ATHLETIC, din liga a treia engleza.

STEAUA cauta sambata prima victorie in meciurile de verificare, contra formatiei Oldham Athletic din a treia liga engleza, dupa ce jucatorii pregatiti de Costel Galca aveau moralul serios afectat dupa cele trei infrangeri suferite pana acum: 1-2 cu FC Chiasso, 2-5 cu FC Lugano (ambele din a doua liga elvetiana) si 2-4 cu Ludogoret Razgrad, din Bulgaria. Tanase si compania au incasat 11 goluri si au marcat de 5 ori, insa sambata au reusit un success concludent, 4-1.

Citeste si: STEAUA-LUDOGORET 2-4 (0-1) / Campioana Romaniei pierde al treilea meci amical 

Pustiul Valceanu a deschis scorul, in minutul 32, dupa o patrundere a lui Stanciu pe partea dreapta, care a tras la coltul lung, iar portarul lui Oldham a respins in fata balonul.Englezii au egalat la sapte minute de la reluarea partii secunde, dup ace Filip a pierdut un balon, iar Clarke-Harris scapat spre poarta l-a driblet calm pe Aldea si a marcat la coltul lung.

In minutul 66, GALCA a facut mai multe schimbari, introducand mare parte a titularilor obisnuiti, iar STEAUA a avut alta fata. Au urmat trei goluri in doar cinci minute. Primul a fost inscris de Varela, care a deviat in plasa sutul lui Gradinaru, ca urmare a unui corner, al doilea a purtat semnatura lui Chipciu, mijlocasul punctand la capatul unei actiuni personale, iar cel de-al treilea a fost marcat de Iancu, din pasa lui Tanase.

Citeste si: EMERIC IENEI pune presiune pe COSTEL GALCA: “Meciurile oficiale nu te asteapta, vin peste tine!”

STEAUA castiga astfel primul amical din aceasta vara, cu sase zile inaintea primului meci oficial din acest sezon, cel cu ASTRA, din SUPERCUPA ROMANIEI.

Steaua a primit insa si o veste proasta dupa acest meci: in prima repriza, fundasul Florin Gardos s-a accidentat si ar putea sta mult timp in afara terenului.

Echipa de start a Stelei: Nita – Rapa, Aldea, Gardos, Tosca – Filip, Neagu – Valceanu, Stanciu, Parvulescu – Keseru.

In repriza secunda au iesit: Tosca, Aldea, Rapa, Pham-Huy, Neagu, Keseru, Parvulescu, Valceanu, Nita si Stanciu. In locul lor au intrat Varela, Szukala, Latovlevici, Prepelita, Sanmartean, Tanase, Chipciu, Iancu, Arlauskis si Gradinaru.