STEAUA-OTELUL GALATI 2-2 (0-0) / ROS-ALBASTRII au primit MEDALIILE DE CAMPIONI

STEAUA BUCURESTI a terminat la egalitate cu OTELUL GALATI in ultima etapa a LIGII I, si a incheiat astfel sezonul 2013/2014, la finele caruia s-a incununat pentru a 25-a oara CAMPIOANA a ROMANIEI.

In fata a peste 25.000 de fani, STEAUA a terminat editia 2013/2014 a LIGII I cu o remiza, 2-2, cu OTELUL GALATI, insa nimeni nu s-a suparat, dat fiind faptul ca stelistii castigasera deja TITLUL 25. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a trimis in teren o formatie alcatuita din rezerve, jucatori ca Filip, Valceanu, Gabi Matei sau Nita fiind titularizati, in timp ce Otelul, linistiti dupa ce s-au salvat de la retrogradare in etapa trecuta, au dat o replica foarte buna in fata rezervelor “ros-albastrilor”.

Citeste si: STEAUA-OTELUL GALATI 2-2 LIVE TEXT / Keseru aduce remiza campioanei 

Dupa o prima repriza fara prea multe ocazii, oaspetii au reusit sa deschida scorul in minutul 62, atunci cand Milea a reluat cu capul in poarta balonul centrat excelent din corner.N-au trecut decat cinci minute iar Steaua a restabilit egalitatea, Claudiu Keseru punctand cu un lob de efect peste portarul Goicoechea.

Citeste si: LPF: S-a stabilit cum vor fi impartiti banii din DREPTURILE de TELEVIZARE

Otelul a avut 2-1 cu cateva minute inainte de final, dupa ce Parvulescu a “reusit” un autogol antologic, insa acelasi Keseru a restabilit egalitarea din pasa lui Piovaccari.

Steaua incheie sezonul cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din Liga 1.

La finalul partidei, in cadrul unei ceremonii grandioase, STEAUA a fost incoronata oficiala pentru cea de-a 25-a oara CAMPIOANA a ROMANIEI, jucatorii si staff-ul ros-albastrilor primind medaliile de campioni.