STEAUA-OTELUL GALATI, ora 20:00, DigiSport1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Campionii, ultima repetitie pentru FINALA CUPEI

STEAUA BUCURESTI, campioana editiei 2013/2014 a LIGII I, laureata cu TITLUL 25, disputa astazi, de la ora 20:00, pe Arena Nationala, ultimul meci din campionat in compania formatiei OTELUL GALATI.

Cu gandul mai mult la FINALA CUPEI ROMANIEI, pe care o va disputa pe 23 mai cu ASTRA GIURGIU, STEAUA primeste diseara, la ora 20:00, vizita OTELULUI GALATI in etapa 34 din LIGA I, ultima a campionatului.

Citeste si: FC VASLUI incheie aventura in LIGA I cu o infrangere la scor 

STEAUA va organiza la finalul partidei cu OTELUL GALATI, scapata de grijile retrogradarii, o petrecere pentru castigarea TITLULUI cu numarul 25 din istoria clubului din Ghencea, insa petrecerea nu va fi una de lunga durata dat fiind faptul ca peste doar 3 zile elevii lui Reghecampf vor disputa FINALA CUPEI ROMANIEI.

Citeste si: MIRCEA REDNIC, OFERTA de 2.000.000 de dolari pe sezon de la o fosta echipa 

Suporterii care vor asista la partida vor avea parte de o surpriza. Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula si Ovi, vor concerta la finalul partidei. Din spectacolul oferit fanilor va face parte si un joc de lumini si lasere grandios, demn de o echipa campioana premiata pe cel mai mare stadion din Romania. De asemenea, artistul Mihai Napu si Prim-Tenorul Operei Nationale, Iordache Basalic vor sustine recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului. 

Sursa foto: ziuaveche.ro