STEAUA a invins OTELUL, scor 3-0, in etapa a X-a a Ligii I. Au marcat Latovlevici, Sanmartean si Szukala

Campioana Romaniei, Steaua, a invins, duminica, in deplasare, scor 3-0 (2-0), formatia Otelul Galati, intr-un meci contand pentru etapa a X- a Ligii I. Golurile partidei au fost marcate de Latovlevici ’21, Sanmartean ’23, Szukala ’63.

0-1: Tanase a sutat la poarta de la aproximativ 20 de metri, mingea a fost deviata de Miron, aceasta a ajuns la Latovlevici care a inscris cu un sut pe sub portarul Hotoboc de la sapte metri.

0-2: Sanmartean a scapat pe contraatac, a fost tatonat de Miron care nu l-a atacat decisiv si dupa ce l-a culcat din fenta pe Hotoboc, a inscris cu un sut plasat la coltul lung de la sapte metri lateral dreapta.

0-3: Sanmartean a executat la coltul lung o lovitura de colt de pe partea stanga, iar Szukala a reluat cu o lovitura de cap de la un metru.

Citeste si: STEAUA a reusit sa PRELUNGEASCA intelegerile cu trei dintre TITULARI

Otelul Galati: Hotoboc – Miselaricu, Miron, Sipovici, Popescu – Cojoc, Helder – Brigido (Zaharia ’73), Cernat (Avdici ’56), I. Popa (Cucu ’46) – Jula. Antrenor: Tibor Selymes.

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala (Rapa ’85), Varela (Luchin ’73), Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Chipciu, Rusescu (Iancu ’67), Tanase – Keseru. Antrenor: Constantin Galca.

Cartonase galbene: Helder ‘5, ’17 / Tanase ’18, Chipciu ’45+1, Latovlevici ’51, Iancu ’89.

Cartonas rosu: Helder ’17.

CITESTE SI: STEAUA: Cine este primul JUCATOR de care se vor DESPARTI ros-albastrii la iarna

Partida a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Catalin Popa, ajutat la cele doua linii de Aurel Onita si Andrei Constantinescu, in timp ce Adrian Illyes a fost rezerva.

Observatorii partidei au fost Marian Salomir si Romulus Chihaia.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori. 

Foto: GSP