STEAUA – PANDURII 2-2 (2-0) / CU TITLUL ACONTAT DEJA, CAMPIOANA S-A RELAXAT

STEAUA a remizat luni seara, 2-2, in ultima partida a etapei 32 din LIGA I, pe teren propriu, cu PANDURII TARGU JIU.

STEAUA BUCURESTI, incoronata deja CAMPIOANA ROMANIEI pentru a 25-a oara in istorie, a remizat, 2-2, cu PANDURII TARGIU JIU intr-un meci jucat in Ghencea, care a contat pentru etapa 32 din LIGA I.

STEAUA a inceput partida cu mai multe rezerve in primul 11, Laurentiu Reghecampf preferand sa odihneasca mai multi dintre titularii care pe 23 mai vor juca FINALA CUPEI ROMANIEI contra Astrei. Cu toate acestea, STEAUA a inceput foarte bine meciul, iar in minutul 16 avea deja 2-0.

Citeste si: COSMIN OLAROIU a sarbatorit TITLUL in EMIRATE alaturi de FANII STELEI

Keseru, in minutul 8, din penalty, si Iancu, printr-un sut cu latul din doi metri, in urma unei actiuni excelente a lui Ionut Neagu, au marcat cele doua goluri care o despindeau pe STEAUA pe tabela. In minutul 39 al primei parti, Piovaccari a fost insa eliminate dupa ce a primit doua cartonase galbene in doar 76 de secunde, iar partea secunda avea sa fie cu totul alta.

Citeste si: STEAUA-PANDURII 2-2 LIVE TEXT / Doar remiza pentru rezervele campioanei

La 14 secunde de la reluare, Pandurii a reusit sa egaleze prin Matulevicius, care a profitat de o greseala a lui Cornel Rapa, pentru ca insistenta oaspetilor sa fie rasplatita in minutul 71, atunci cand Nistor a egalat cu un sut deviat din marginea careului.

Sursa foto: prosport.ro