STEAUA-PANDURII, ORA 21:00, DIGISPORT 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Joaca Reghe cu rezervele ?

STEAUA BUCURESTI joaca diseara, de la ora 21:00, in Ghencea, cu PANDURII TARGU JIU, in ultima partida a etapei cu cumarul 32 din LIGA I.

Cu TITLUL 25 acontat deja, STEAUA primeste vizita celor de la PANDURII cu tribunele goale, campionii ispasind astazi cea de-a dua etapa de suspendare dupa incidentele provocate de supoteri la partida cu FC Brasov. Aparent fara nicio miza, meciul care altadata se juca pentru o clasare cat mai buna in vederea participarii in cupele europene, vine pentru oaspeti intr-un moment nu tocmai placut, PANDURII traversand unul dintre cele mai slabe sezoane din ultima vreme.

Citeste si: CUPA ROMANIEI: Finala dintre STEAUA si ASTRA are mari sanse sa umple NATIONAL ARENA 

Dar, cum Reghecampf a anuntat ca va menaja o parte dintre titularii obisnuiti, deoarece STEAUA mai are de jucat finala CUPEI ROMANIEI in acest sezon si nu vrea sa riste indisponibilitati pentru 23 mai, cei de la PANDURII spera sa profite si sa plece din Ghencea cu cele trei puncte, o victorie care ar putea sa ajute trupa lui Grigoras in lupta pentru locul 6 cu CFR CLUJ.

Citeste si: STEAUA sarbatoreste TITLUL 25 pe ARENA NATIONALA

Meciul cu Steaua ii provoaca insa lui Petre Grigoras amintiri nu tocmai placute, tehnicianul gorjenilor jucand pana acum de nu mai putin de 8 ori pe stadionul Stealei si nu numai ca n-a reusit sa scoata vreun punct, ba chiar a fost umilit aproape mereu.

Disputele Steaua – Grigoras, in Ghencea

noiembrie 2001: Steaua – Farul 3-0

septembrie 2004: Steaua – Farul 3-1

aprilie 2007: Steaua – Otelul 3-0

octombrie 2007: Steaua – Otelul 3-1

mai 2009: Steaua – Otelul 5-0

aprilie 2010: Steaua – Poli Iasi 2-1

octombrie 2010: Steaua – Pandurii 2-0

august 2013: Steaua – CFR 3-0

Sursa foto: ziuaveche.ro