STEAUA-PARTIZAN BELGRAD, 21.30, PROTV, LIVE TEXT Mondo News / Revine capitanul VARELA

STEAUA BUCURESTI va juca, miercuri seara, in prima mansa a TURULUI III PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR impotriva sarbilor de la PARTIZAN BELGRAD. Meciul se va disputa pe NATIONAL ARENA din Capitala si va incepe de la ora 21,30, partida putand fi urmarita, in format LIVE TEXT pe Mondo News.

MIREL RADOI are o singura problema in legatura cu alcatuirea primului unsprezece pentru acest joc extrem de important care are ca miza calificarea in PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR dar si obtinerea unui bonus financiar deloc de neglijat. Tanarul tehnician al STELEI nu va putea miza pe serviciile decarului NICUSOR STANCIU, cel care s-a accidentat in returul cu slovacii de la AS TRENCIN. In locul acestuia, RADOI il va trimite in teren pe JUGURTHA HAMROUN, algerianul care a facut o impresie excelenta de fiecare data cand a imbracat tricoul ros-albastru in acest debut de sezon.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: REZULTATELE inregistrate marti in TURUL III PRELIMINAR 

In aceste conditii, CHIPCIU va trece in centrul terenului, septarul urmand sa fie flancat de HAMROUN si ADI POPA, tridentul ofensiv avand sarcina de a-l sprijini pe singurul varf de atac stelist, TADE. In schimb, in aparare va reveni capitanul FERNANDO VARELA, cel care va avea dificila misiune de a-l bloca pe internationalul bulgar Bojinov, un atacant care a fost dorit, in urma cu doi ani, de oficiali echipei STEAUA.

De cealalta parte, ZORAN MILINKOVIC nu are probleme de lot, PARTIZAN urmand sa alinieze echipa standard de pana acum. Temperatura de la ora meciului va fi una extrem de ridicata, 31 de grade Celsius, joc urmand sa se dispute cu portile inchise, STEAUA BUCURESTI avand de efectuat inca o etapa de suspendare dupa decizia Comisiei de Disciplina a UEFA.

STEAUA BUCURESTI – PARTIZAN BELGRAD (echipe probabile):

STEAUA BUCURESTI: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Guilherme – Muniru, Breeveld – Popa, Chipciu, Hamroun – Tade. Antrenor: Mirel Radoi.
PARTIZAN BELGRAD: Z. Zivkovic – Vulicevic, Fabricio, Batazic, Petrovic – Javtovic, A. Zivkovic, Babovic, Brasanac – Oumarou, Bojinov. Antrenor: Zoran Milinkovic.

ARBITRU: KEVIN BLOOM (Olanda)
STADION: NATIONAL ARENA (Bucuresti)

Sursa foto: uefa