STEAUA, PETROLUL si CFR CLUJ isi vor afla adversarele din Europa pe 23 iunie

Formatiile STEAUA BUCURESTI (Liga Campionilor), PETROLUL PLOIESTI si CFR CLUJ (ambele Europa League) isi vor afla ADVERSARELE la 23 iunie, cand este programata TRAGEREA la SORTI a primelor doua tururi preliminare ale CUPELOR EUROPENE, informeaza uefa.com.

Tablourile primelor doua tururi din LIGA CAMPIONILOR vor fi stabilite incepand cu ora 13:00, in timp ce tragerea la sorti pentru EUROPA LEAGUE se va desfasura de la orele 14:00 (primul tur), respectiv 15:30 (al doilea tur). Evenimentul din 23 iunie va fi prezentat de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, si de directorul competitiilor UEFA, Giorgio Marchetti.

Citeste si: FC DINAMO a intrat in INSOLVENTA! Tribunalul Bucuresti a admis cererea “cainilor rosii” 

Meciurile din primul tur al LIGII CAMPIONILOR vor avea loc la 1/2 iulie (turul) si 8/9 iulie (returul). STEAUA BUCURESTI va intra in competitie la 15/16 iulie (turul) si 22/23 iulie (returul). Partidele din primul tur al EUROPA LEAGUE se vor disputa la 3 si 10 iulie, iar cele din turul doi la 17 si 24 iulie.

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, va intra in competitie in turul doi preliminar al LIGII CAMPIONILOR, in timp ce PETROLUL PLOIESTI si CFR CLUJ vor debuta in cupele europene in turul doi preliminar al EUROPA LEAGUE. CFR CLUJ o inlocuieste pe Dinamo Bucuresti (locul 4 in editia recent incheiata a Ligii 1), care nu a primit licenta europeana dupa ce a intrat in insolventa.

Citeste si: ARPAD PASZKANY a renuntat la CFR CLUJ, insa echipa nu mai are probleme FINANCIARE 

Castigatoarea Cupei Romaniei – Timisoreana, ASTRA GIURGIU, va intra in competitie in turul trei al EUROPA LEAGUE.

Finala EUROPA LEAGUE este programata la 27 mai pe Stadionul National din Varsovia, in timp ce ultimul act al LIGII CAMPIONILOR se va disputa la 6 iunie 2015 pe stadionul “Olimpic” din Berlin.

Sursa foto: uefa.com