STEAUA pierde un TITULAR care “fuge” in TURCIA sa castige 500.000 de euro pe sezon

STEAUA BUCURESTI va pierde inca un jucator de calitate la finele sezonului in curs dupa ce negocierile purtate de oficialii gruparii ros-albastre si mijlocasul polivalent ANDREI PREPELITA nu au dus la niciun rezultat.

Singur lucru cert este ca ANDREI PREPELITA nu va mai continua in tricoul campioanei. PREPELITA, in varsta de 29 de ani, nu va pleca in Belgia, acolo de unde se vehicula ca ar avea oferte de la Bruges si Anderlecht, ci va ajunge pe malurile Bosforului dupa ce s-a inteles cu turcii de la KONYASPOR.

CITESTE SI: ADIO GALCA! GIGI BECALI s-a inteles cu o GLORIE a ros-albastrilor 

Astfel, PREPELITA va fi coleg cu linternationalii CIPRIAN MARICA si GABRIEL TORJE, dar si cu fostul portar al CFR-ului MARIO FELGUEIRAS.

Surse din anturajul echipei, citate de Gazeta Sporturilor, susțin că salariul lui ANDREI PREPELITA va fi de aproximativ 40.000 de euro pe luna, la care se va adauga o suma considerabila in momentul parafarii intelegerii ca urmare a faptului ca mijlocasul oltean va ajunge la KONYASPOR din postura de jucator liber de contract.

CITESTE SI: BOMBA PONTA, GHITA si IORDANESCU vor marca STEAUA

In cei aproape patru ani petrecuti la formatia STEAUA BUCURESTI, ANDREI PREPELITA a bifat 126 de partide in toate competitiile si a marcat de 11 ori, ultima oara inscriind in poarta rivalilor de moarte ai stelistilor cand a executat perfect un penalty.

ANDREI PREPELITA a castigat, pana acum, la STEAUA doua titluri de campion si o Supercupa a Romaniei.

Sursa foto: sport.ro