STEAUA pregateste o REVENIRE de SENZATIE! Ar fi MUTAREA anului in ROMANIA

STEAUA BUCURESTI pregateste o REVENIRE de SENZATIE in fotbalul romanesc in aceasta vara. Conform unei informatii exclusive publicate pe Sport.ro, tehnicianul LAURENTIU REGHECAMPF ar vrea sa-l imprumute de la Tottenham Hotspur pe fundasul VLAD CHIRICHES dupa modelul Piovaccari.

Aceasta mutare a fost CONFIRMATA de presedintele STELEI, Helmuth Duckadam, care a declarat ca STEAUA ar fi interesata sa beneficieze, din nou, de serviciile lui CHIRICHES.

Citeste si: VIITORUL – STEAUA 0-3 (0-2) / Meci fara dubii si campioana se distanteaza la 9 puncte in fruntea clasamentului 

Mutarea ar fi o varianta buna pentru ambele parti in conditiile in care STEAUA vizeaza o noua participare in grupele Ligii Campionilor, iar Chiriches ar putea profita de perioada imprumutului in Ghencea pentru a REVENI la forma pe care a aratat-o inaintea accidentarii din acest sezon.

Singurul impediment ar fi cel al salariului, insa acest lucru ar putea fi rezolvat dupa modelul atacantului Federico Piovaccari care este platit in mare masura de Sampdoria, banii pe care ii castiga italianul la STEAUA fiind doar o mica parte din acesta.

Citeste si:  LAURENTIU REGHECAMPF il face PRAF pe IONUT NEGOITA de la DINAMO 

“STEAUA nu poate sa-si permita sa plateasca SALARIUL lui CHIRICHES, sunt convins ca are un salariu foarte mare, iar noi nu ne permitem. Depinde insa. Daca l-am putea imprumuta ca si pe Piovaccari, adica TOTTENHAM sa ii plateasca o parte din salariu, sigur, ar fi un jucator foarte interesant pentru STEAUA” a spus Helmuth Duckadam pentru Sport.ro

“Totul depinde insa de anumite conditii, nu numai financiare, pentru ca STEAUA are politica ei, are jucatori tineri pe care vrea sa-i creasca si pe care sa-i vanda in strainatate” a mai spus Duckadam.

Sursa foto: vestic.ro