Steaua – Rapid, etapa a III-a, 3 august / S-a modificat schimbarea!

Steaua Bucuresti si Rapid Bucuresti se vor intalni in etapa a treia din turul editiei 2013-2014 a Ligii I. Initial partida dintre gruparile din Capitala a fost programata sa se dispute pe Nationala Arena, apoi meciul a fost mutat pe stadionul din Ghencea, iar acum s-a revenit, inca o data, asupra locului de disputare.

Steaua si Rapid se vor intalni in etapa a treia din Liga I pe stadionul National Arena din Capitala. Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor, a anuntat aceasta noua modificare a locului de disputare in stilul sau caracteristic, adica pe pagina de facebook.

In cel mai pur stil romanesc s-a modificat schimbarea 🙂 in cazul partidei dintre Steaua si Rapid. Programat initial sa se dispute pe National Arena, jocul  a fost mutat pe Ghencea, iar acum lucrurile s-au schimbat, din nou, derby-ul bucurestean urmand sa se joace tot pe National Arena.

“Meciul cu Rapid (grupare careia ii doresc, fara nicio ironie, multa bafta la TAS) se va juca pe National Arena. Chiar daca terenul din Ghencea este impecabil, baietii au cerut sa joace pe National Arena. Vinovati sunt cei peste 40.000 de suporteri de aseara. Asemenea atmosfera ar trebui interzisa…uitati-va ce se intampla…trag oaspetii de timp la 3-0…Ultimele 3 meciuri, 110.000 de stelisti fanatici, 3 victorii consecutive, golaveraj 10-0” a scrsi MM pe facebook.

Steaua si Rapid se vor intalni pe data de 3 august, de la ora 21.30, pe stadionul National Arena. 

Sursa foto: paginademedia.ro