RASTURNARE DE SITUATIE LA STEAUA: Transferurile de ieri SUNT IN MARE PERICOL

SOC LA STEAUA. Transferurile efectuate ieri de ”ros-albastrii” au fost anulate sau sunt la un pas de a nu se mai realiza, anunta editia online a Gazetei Sporturilor.

Desi aseara era ca si rezolvat, transferul lui FILIPE TEIXEIR (34 de ani) A PICAT AZI, lucru recunoscut si de presedintele Stelei, VALERIU ARGASEALA. De asemenea transferul lui Jugurtha HAMROUN este departe de a fi perfectat.

“TEIXERIA E UN CAPITOL INCHIS LA STEAUA”, a declarat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Din cite se pare Steaua nu i-a putut satisface toate pretentiile financiare mijlocasului, asa ca negocierile au fost sistate. E greu de crezut ca se vor mai schimba lucrurile. Cel mai probabil acesta va semna pina la urma cu ASTRA GIURGIU, unde este dorit de Marius Sumudica.

De asemenea, si transferul mijlocasului algerian HAMROUN, care a evoluat in stagiunea precedenta la OTELUL GALATI, a intrat in impas. Dupa doar citeva ore de la anuntul cu privire la Teixeira, turcii de la GIRESUNSPOR ameninta ca vor bloca trecerea lui Hamoroun in Ghencea.

CITESTE SI: Dezvaluiri incendiare despre un blat al Stelei, facute de Duckadam

Mijlocasul algerian in virsta de 26 de ani a semnat in urma cu doua saptamini un angajament cu turcii de la Giresunspor, insa ulterior a denuntat contractul, sustinind ca are o clauza care ii permite sa plece imediat la o echipa ce-i da un salariu mai mare.

Presedintele lui Giresunspor, Mustafa BOZBAG, sustine ca ar fi platit deja 360.000 de euro anumitor terti in schimbul jucatorului! El ameninta acum cu UEFA si cere acum Stelei sa plateasca formatiei din Turcia suma de 200.000 de euro pentru a-l lua pe jucator!

“Vom denunta contractul pe care-l va semna Hamroun in Romania. Noi trebuia sa ne despartim de comun acord. Cerem Stelei sa ne achite 200.000 de euro, altfel VOM APELA LA UEFA”, a spus presedintele lui Giresunspor, formatie din liga secunda din Turcia, conform milliyet.com.tr.

*sursa foto: fanatik.ro