STEAUA – REAL MADRID, un AMICAL de LUX pentru gruparea ros-albastra

STEAUA BUCURESTI si REAL MADRID sunt foarte aproape de a parafa un meci AMICAL de LUX care ar urma sa se dispute in aceasta vara pe stadionul NATIONAL ARENA din Capitala, informeaza cotidianul Gazeta Sporturilor.

In ciuda zvonurilor din ultima perioada conform carora REAL MADRID ar fi trebuit sa joace intr-un meci test impotriva echipei ASTRA GIURGIU se pare ca STEAUA va beneficia de partida de gala cu super formatia din capital Spaniei.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF il vrea pe BEBETO la STEAUA

Potrivit sursei citate, STEAUA si REAL ar trebui sa joace meciul AMICAL la jumatatea lunii august, undeva in perioada 8-15 ale lunii, singurul impediment in calea acestui SUPER meci fiind cuvantul antrenorului LAURENTIU REGHECAMPF care trebuie sa isi dea acceptul in functie de programul pe care il vor avea ROS-ALBASTRII in acea perioada. Daca acest lucru se va intampla atunci REAL MADRID va fi obligate prin CONTRACT sa se prezinte la Bucuresti cu toate vedetele din lot.

Citeste si: Presa portugheza anunta ca STEAUA este interesata de un ATACANT lusitan 

STEAUA in luna august este foarte probabil sa fie angrenata atat in campionatul Ligii I, cat si in tururile preliminare ale LIGII CAMPIONILOR.

Sursa foto: mercador.ro