Steaua / Reunire cu gandul la Comisia de Disciplina a UEFA

Jucatorii echipei de fotbal Steaua Bucuresti, campioana en-titre din Liga I, se vor reuni,  astazi, in vederea inceperii pregatirii noului sezon. Toti fotbalistii din lotul ros-albastrilor vor ajunge, in cursul diminetii de vineri, la Centrul de Medicina Sportiva din Bucuresti, acolo unde vor efectua obisnuita vizita medicala.

Jucatorii ros-albastri se vor intalni la Centrul de Medicina Sportiva din Capitala pentru a efectua vizita medicala, Raul Rusescu (plecat in Spania), Alex Chipciu si Tatu (accidentati) si Adi Rocha (plecat) vor fi, in mod normal, singurii absenti motivati de la aceasta reunire.

O reunire nu tocmai vesela, in conditiile in care toata lumea de la clubul din Ghencea asteapta cu infrigurare decizia pe care Comisia de Disciplina a UEFA o va lua, saptamana viitoare, in legatura cu prezenta campioanei Romaniei in editia viitoare a Ligii Campionilor.

Dupa ce vor efectua vizita medicala, stelistii vor pleca sambata din tara, cu destinatia Austria, acolo unde vor face primul cantonament al acestei perioade de pregatire. Laurentiu Reghecampf si elevii sai vor zbura cu avionul pana la Munchen, ar de acolo isi vor continua drumul cu autocarul pana la hotelul Schemer din regiunea austriaca Westendorf (in apropire de orasul Kitzbuhel).

In Austria, Steaua va disputa doua partide de verificare. Pe 22 iunie, de la ora 21:00, ros-albastrii va juca impotriva lui Rubin Kazan (locul 6 in prima liga din Rusia), iar pe 25 iunie, de la ora 22:00, o va intalni pe Videoton (vicecampioana Ungariei).

Steaua va reveni la Bucuresti pe 26 iunie, iar peste alte doua zile va pleca in cel de-al doilea turneu de pregatire, cel din Anglia, unde ros-albastrii vor disputa trei partide de verificare, doar una fiind confirmata deocamdata, cea cu Notts County (din liga a treia engleză), din data de 2 iulie, cu incepere de la ora 20:00.

Sursa foto: sport365.ro