STEAUA-RIO AVE: Peste 700 de jandarmi vor asigura ORDINEA PUBLICA pe Arena Nationala

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ORDINE PUBLICA si siguranta spectatorilor care vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre FC STEAUA Bucuresti si RIO AVE FC, care se va disputa joi, pe Arena Nationala, incepand cu ora 20.00, au anuntat miercuri reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00 numai pe baza de bilete si invitatii.

Pentru a evita aglomeratia din jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

De asemenea, jandarmii recomandaa spectatorilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Citeste si: STEAUA-RIO AVE: Suporterii isi pot achizitiona BILETE si de la NATIONAL ARENA

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Totodata, spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

“Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive”, mai spun reprezentantii Jandarmeriei Capitalei.

Citeste si: STEAUA-RIO AVE: Galezul SIMON LEE EVANS va arbitra meciul de pe Arena Nationala

Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Sursa foto: newsok.info