STEAUA-ROSENBORG, 21.00, PROTV, LIVE TEXT MONDO NEWS / Fara Varela, Breveeld si Radoi

STEAUA BUCURESTI va evolua, miercuri seara, pe stadionul National Arena din Capitala impotriva echipei norvegiene ROSENBORG intr-un meci contand pentru prima mansa a PLAY-OFF-ului din Europa League. Partida va incepe de la ora 21.00 si va putea fi urmarita in direct pe postul PRO Tv si in format LIVE TEXT pe Mondo News.

Pentru campioana din Liga I aceasta este ultima sansa de a reusi calificarea in grupele unei cupe europene in acest sezon dupa ce elevii lui Mirel Radoi au fost eliminati de Partizan Belgrad din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida se anunta a fi una dificila in ciuda faptului ca, spre deosebire de primele meciuri din Europa, stelistii vor beneficia de sprijinul suporterilor, suspendarea dictata de UEFA incheindu-se la partida tur cu sarbii de la Partizan.

Ros-albastrii nu vor putea miza pe serviciile a doi jucatori importanti, capitanul Fernando Varela si mijlocasul defensiv Breveeld fiind suspendati. In schimb ar putea reveni pe teren in aceasta seara, din postura de rezerva, decarul Nicusor Stanciu. O alta problema pe care trebuie sa o depaseasca echipa gazda este absenta de pe banca tehnica a antrenorului Mirel Radoi, acestuia din urma fiindu-i interzis de catre UEFA sa fie alaturi de elevii sai.

STEAUA BUCURESTI – ROSENBORG TRONDHEIM (echipe probabile):
STEAUA BUCURESTI: Cojocaru – Alcenat, Papp, Tosca, Guilherme – Muniru, Filip – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade. Antrenor: Mirel Radoi.
ROSENBORG TRONDHEIM: Hansen – Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik – Jensen, Vihjalmsson, Midtsjo – Helland, Soderlund, Mikkelsen. Antrenor: Kare Ingebrigtsen.

STADION: NATIONAL ARENA (Bucuresti)

Sursa foto: uefa