STEAUA s-a AUTOFINANTAT in ultimele doua sezoane! Afla ce suma are in CONT campioana Romaniei

STEAUA BUCURESTI,  campioana din ultimele doua editii ale LIGII I, este, foarte probabil, singura echipa din fotbalul autohton care a reusit performanta de a se AUTOFINANTA in ultimii doi ani.

Acest lucru a fost dezvaluit de presedintele stelist VALERIU ARGASEALA care a declarat, joi, in cadrul emisiunii radiofonice Tribuna Zero de la Europa FM ca gruparea din Ghencea a reusit aceasta performanta tinand cont de problemele financiare din sportul romanesc, dar a tinut sa precizeze ca un club de talia STELEI are si cheltuieli pe masura.

Citeste si: STEAUA ocupa LOCUL 29 in CLASAMENTUL IFFHS

“Suntem si in 2013 pe PROFIT, ca si in 2012. In club au intrat in ultimul an 37 de milioane de euro, BANI care se regasesc in conturile clubului. Cati bani vom investi din ei in transferuri? Pai, de ce sa facem transferuri daca nu pleaca nimeni si cu echipa asta am reusit sa castigam campionatul si sa ne calificam in finala Cupei Romaniei?!

Citeste si: LAURENTIU ROSU este noul antrenor secund al STELEI

Sa nu credeti ca e usor sa tii un club de fotbal de talia STELEI, ca nu dai banii doar pe salarii! Sunt o gramada de cheltuieli lunare pe care trebuie sa le suportam”, a declarat VALERIU ARGASEALA.

Sursa foto: economica.net