STEAUA s-a CALIFICAT in finala CUPEI ROMANIEI-TIMISOAREANA dupa ce a INVINS Petrolul Ploiesti cu 3-1(2-0)

STEAUA BUCURESTI s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana la fotbal, joi seara, dupa ce a invins-o pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-1 (2-0), pe Arena Nationala din Capitala, in mansa secunda a semifinalei.

Jucatorii lui Costel Galca au inceput bine meciul si au deschis scorul in minutul 20. Dupa o actiune prelungita a lui Tucudean, mingea a ajuns la Adi Popa, care a driblat doi jucatori si a marcat cu un sut din 11 metri.

Gabi Iancu a majorat diferenta in minutul 32. Acesta a primit o pasa de la Tucudean, a preluat la marginea careului si a profitat de o greseala a lui Satli si a marcat cu un sut din voleu de la 13 metri.

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: U CLUJ castiga derby-ul cu CFR. SEPCILE ROSII dupa 50 de ani intr-o finala

Dupa pauza, tot stelistii au fost mai periculosi, iar capitanul Cristi Tanase a marcat cu o superexecutie si a risipit emotiile calificarii. Decarul ros-albastrilor a inscris in minutul 68 cu un sut pe coltul lung, de la 10 metri.

Golul de onoare al petrolistilor a fost marcat in minutul 70 de fundasul Ipsa. Acesta a inscris cu o lovitura de cap din cinci metri.

ECHIPELE DE START:

Steaua: V. Cojocaru – Papp, Varela, Tosca, Guilherme – Prepelita, Breeveld – Adi Popa, Iancu, Cr. Tanase – Tucudean

Antrenor: Costel Galca

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, Satli, Fanchone – Vasilache, De Lucas – Astafei, Kronaveter, Teixeira – Tamuz 

Antrenor: Mircea Rednic

STEAUA BUCURESTI va juca finala Cupei Romaniei contra celor de la U Cluj pe 31 mai. Arena nu a fost inca stabilita.

Sursa foto www.gsp.ro