STEAUA s-a inteles cu PAOK pentru VARELA. Ros-albastrii primesc BANI si un JUCATOR la schimb

Dupa cateva zile de negocieri si de tratative, STEAUA BUCURESTI si PAOK SALONIC s-au inteles pentru transferul fundasului FERNANDO VARELA la gruparea elena. Informatia a fost furnizata duminica seara de finantatorul Gigi Becali, care a dezvaluit si ce jucator vine la schimb in aceasta afacere.

“Fundas central este, Dimitrios Chatziisaias, are 1,93 metri inaltime. A dat un gol, l-au cumparat cu 1,5 milioane anul trecut, sau in iarna, mi se pare. Ne-am inteles si la salariul lui, totul, totul. Ne-au dat sa alegem grecii intre un atacant si fundasul acesta central. Celalalt fundas pe care voiam sa-l luam a plecat la Hapoel Tel Aviv. Ne-au dat sa alegem. Pana la urma e si primul ortodox strain pe care-l iau la echipa”, a declarat Becali la emisiunea Fotbal Club, de la postul de televiziune DigiSport.

CITESTE SI: STEAUA IL VINDE PE CHIPCIU LA ANDERLECHT. PRESA BELGIANA A DEZVALUIT SUMA DE TRANSFER

Pe langa fundas, STEAUA BUCURESTI va primi si 1 milion de euro in schimbul lui FERNANDO VARELA. In prima faza, Stelei i s-a propus un alt jucator, pe slovacul Erik Sabo, dar pana la urma afacerea a picat.

Sursa foto: sport