STEAUA – SCHALKE 04 / Laurentiu Reghecampf va miza totul pe cartea atacului

Steaua Bucuresti si Schalke 04 se vor intalni, marti seara, pe stadionul National Arena din Capitala in etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor, ros-albastrii fiind condamnati sa castige toate cele trei puncte puse in joc pentru a mai spera intr-o calificare, ipotetica, in primavara europeana.

Laurentiu Reghecampf, tehnicianul echipei campioane din Liga I, a declarat ca a discutat cu jucatorii sai si le-a spus sa isi dea viata pe teren in partida cu gruparea din Gelsenkirchen. In aceste conditii, Reghe este hotarat sa trimita pe teren un prim unsprezece ultraofensiv.

„Vom juca pentru a castiga. Ne intereseaza doar victoria pentru ca e un meci mai special pentru noi, e ultima sansa sa ne mai agatam de o calificare in primavara europeana. Si ce daca jucam cu Schalke? Ce sa fac acum, sa vin si sa spun ca nu putem s-o batem? N-am cum sa zic asa ceva pentru ca eu chiar cred ca putem sa castigam. Ne-am calificat in grupa de Liga Campionilor, deci e momentul sa ne ridicam la nivelul acestei competitii”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

„Trebuie sa facem presiune pe Schalke, sa avem atitudine, sa nu le dam sansa sa joace pe contraatac. Daca vom juca 90 de minute cum am jucat primele 60 de la minute de la Gelsenkirchen, avem sanse mari sa castigam”, a mai adaugat Reghe.

In ciuda problemelor medicale, in special cele din linia mediana, Pintilii, Filip si Prepelita fiind indisponibili, Laurentiu Reghecampf este hotarat sa joace totul pe cartea atacului. Astfel, primul unsprezece al echipei din Ghencea din partida de maine ar putea arata asa:

Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Ionut Neagu – Adi Popa, Chipciu, Cristian Tanase – Piovaccari.

Steaua si Schalke se vor intalni, marti seara, de la ora 21.45, pe National Arena din Capitala. Partida va fi transmisa de Digi Sport, Dolce Sport si TVR 1, si va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro