STEAUA – SCHALKE 04: Marcel Raducanu il critica pe Laurentiu Reghecampf

Fosta glorie a echipei Steaua Bucuresti, Marcel Raducanu, il critica pe Laurentiu Reghecampf, dupa ce acesta a plecat in vacanta in SUA si a lasat pregatirea echipei in seama secunzilor.

Marcel Raducanu sustine ca nu e normal ceea ce-a facut tehnicianul “ros-albastrilor”: “In Germania nu am auzit asa ceva. Nu am auzit de Klopp ca a plecat cateva zile de la echipa. Asta stie numai el de ce a facut, dar aici in Germania nu se face asa ceva. Mai poti sa pleci o zi, daca esti bolnav sau ai ceva in familie, dar sa pleci asa de la echipa si sa lasi antrenorul secund nu e normal”, a spus Raducanu la Dolce Sport. Raducanu a vorbit, scrie ziare.com, si despre partida pe care Steaua o va juca marti seara cu Schalke in etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor.

“E o echipa de la care te poti astepta la orice. Poate juca extraordinar, cum a inceput la Frankfurt. A condus cu 2-0 si in trei minute au primit doua goluri. Schalke e o echipa care da goluri, dar si primeste. Ai nostri trebuie sa fie atenti, pentru ca de la mijloc in sus sunt foarte periculosi. Schalke are jucatori de exceptie, cum sunt Mayer, Draxler, Boateng sau Farfan. Daca Steaua nu joaca agresiv si nu le pune mari probleme in atac, va avea probleme”, a mai spus Raducanu.

Marcel Raducanu a evoluat intre anii 1972-1981 la Steaua, pentru care a marcat 94 de goluri in 229 de partide.