STEAUA si-a gasit ANTRENOR / ALIOSA ASANOVIC negociaza cu echipa campioana

Croatul ALIOSA ASANOVIC, 48 de ani, se afla la Bucuresti si negociaza de doua zile cu STEAUA BUCURESTI preluarea bancii tehnice a echipei campioane a Romaniei.

Tratativele intre oficialii din Ghencea si croatul ALIOSA ASANOVIC sunt avansate, conform fanatik.ro, dup ace STEAUA s-a despartit de REGHECAMPF, plecat la Al-Hilal. Asanovic a fost secund la nationala Croatiei in perioada 2006/2012, dar si la Lokomotiv Moskova (2012/2013).

ALIOSA ASANOVIC, care in editia 94-95 a Cupei Campionilor a jucat contra Stelei si a marcat in poarta ros-albastrilor din postura de jucator al celor de la Hajduk Split, are un fiu, Antonio, care a jucat in Liga 1, la Severin, Dinamo si Corona.

Citeste si: HELMUTH DUCKADAM a anuntat ce antrenor vrea STEAUA si cand va fi prezentat 

Contactat telefonic de FANATIK.RO, ASANOVIC a vorbit in termeni laudativi de campioana Romaniei: “Steaua? Stiu cine este Steaua, normal. Cunosc multe lucruri despre fotbalul romanesc, mai ales ca fiul meu evolueaza acolo de ceva timp. Steaua este un club urias al Europei, cu mari performante“, a spus Asanovici.

ALIOSA ASANOVIC, 48 de ani, a ocupat pana acum doar functii de secund. Intre 2006 si 2012 a fost secundul lui Slaven Bilici la nationala Croatiei, iar din 2012 si pana in 2013 a ocupat aceeasi functie la Lokomotiv Moscova.

Citeste si: INCREDIBIL ! REGHECAMPF poate castiga 11.000.000 de dolari pe sezon la Al-Hilal 

Ca fotbalist, ALIOSA ASANOVIC are o cariera mult mai bogata. A jucat la Hajduk Split, Metz, Montpellier, Valladolid, Derby County, Napoli, Panathinaikos sau Austria Viena.

Sursa foto: sportnews.ro