STEAUA si-a stabilit cele trei TINTE pentru campania de ACHIZITII din IARNA

Steaua Bucuresti, campioana din ultimele doua sezoane, conduce in clasamentul din  Liga 1 si are sanse mari de calificare in primavara Europa League, astfel ca finantatorul Gigi Becali  doreste sa intareasca echipa in pauza competitionala din aceasta iarna, informeaza cotidianul de specialitate Gazeta Sporturilor in editia tiparita.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali a facut si a transmis deja colaboratorilor sai din Ghencea lista de transferuri pe care a trecut trei fotbalisti. Astfel, in Ghencea sunt doriti portarul Mario Felgueiras (CFR Cluj), fundasul Alexandru Cretu (CSMS Iasi) si atacantul Toto Tamuz (Petrolul Ploiesti).
Toto Tamuz, in varsta de 26 de ani, are 10 goluri in acest sezon si a mai fost dorit in Ghencea si in trecut, atacantul de culoare declarand in urma cu doua saptamani ca ar da curs unei oferte venite din partea ros-albastrilor.

CITESTE SI: STEAUA i-a gasit un inlocuitor lui ARLAUSKIS in cazul in care varianta FELGUEIRAS cade 

De asemenea, Mario Felgueiras este o alta tinta veche a Stelei si este vazut inlocuitorul ideal pentru Arlauskis. In ceea ce il priveste pe ieseanul Alexandru Cretu, acesta este un fost international de tineret cu evolutii apreciate, care poate evolua si in linia de mijloc. In plus, oficialii Stelei au reusit transferul definitiv al fundasului Paul Papp dupa ce au achitat suma de 500 de euro italienilor de la Chievo. Internationalul roman a semnat un contract valabil pe 5 sezoane cu gruparea din Ghencea.

CITESTE SI: MM STOICA a terminat de scris prima CARTE in INCHISOARE! Afla subiectul tratat de fostul oficial 

Sursa foto: sport.ro