STEAUA SI ASTRA SE BAT PENTRU UN ATACANT BRAZILIAN

STEAUA BUCURESTI si ASTRA GIURGIU se lupta pentru obtinerea semnaturii unui golgheter brazilian care evolueaza in prima liga din Portugalia, informeaza jurnalistii de la Prosport.

STEAUA BUCURESTI este in cautare de atacanti pentru aceasta vara, cand echipa se va pregati pentru accederea in grupele Ligii Campionilor, iar prima tinta pare deja concretizata.

Este vorba de un atacant brazilian, pe numele sau NATHAN JUNIOR, atacant legitimat in Portugalia la TONDELA, dupa cum a anuntat cotidianul ProSport. Fotbalistul s-a format in Letonia, la Skonto Riga, acolo unde a castigat de 2 ori titlul de golgheter al campionatului.

“Vrem un atacant cu cifre, unul care sa marcheze multe goluri, asa cum au fost in anii trecuti Rusescu, Piovaccari sau Keseru. Sper sa il nimerim, sa facem alegerea buna”, nota intr-un interviu recent MM STOICA, directorul sportiv al Stelei.

Interesant este ca pe NATHAN JUNIOR il doreste si ASTRA GIURGIU, dupa cum noteaza acelasi cotidian din Romania. NATHAN JUNIOR, un atacant in varsta de 27 de ani, a marcat in acest sezon 11 goluri la TONDELA, fiind remarcat de granzii Sporting sau Benfica Lisabona.

Sursa foto: sport