STEAUA si PETROLUL au fost penalizate de COMISIA de DISCIPLINA a FRF

Gruparile Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti au fost sanctionate, miercuri, de Comisia de Disciplina a FRF, cu 40.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, pentru incidentele de la meciul direct, contand pentru etapa a opta a Ligii I, informeaza lpf.ro.

Partida disputata, duminica, si incheiata cu victoria campioanei Romaniei, scor 3-2, a inceput cu aproximativ noua minute intarziere, din cauza tortelor aruncate de suporterii celor doua formatii. Fanii au mai aruncat cu torte pe parcursul meciului. De asemenea, in tribune au avut loc incidente intre suporteri. In minutul 50, crainicul stadionului a facut un apel la spectatori, cerandu-le acestora sa nu mai foloseasca materiale pirotehnice.

CITESTE SI: PETROLUL PLOIESTI -STEAUA 2-3 (1-2) / Campioana revine in fotoliul de lider. VIDEO 

FC Rapid a primit o penalitate financiara de 15.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul din deplasare, cu ASA Targu Mures, din etapa a opta. Pentru incidentele provocate de propriii fani la meciul din Giulesti cu Rapid, contand pentru etapa a saptea, Universitatea Cluj a primit o penalitate financiara de 15.000 de lei.

Petar Jovanovic (Universitatea Cluj) a fost sanctionat pentru sase partide si penalizat cu 8.000 de lei, pentru ca, rezerva fiind la meciul cu CSU Craiova, a avut o altercatie cu un fotbalist al oaspetilor. Jucatorul Pablo Brandan (CSU Craiova), eliminat in meciul de le Cluj-Napoca, a fost suspendat pentru un joc si penalizat cu 740 de lei.

CITESTE SI: PETROLUL PLOIESTI are mari probleme financiare. 5 jucatori de baza ar putea pleca 

Vasile Maftei (Concordia Chiajna), eliminat in meciul cu FC Botosani, a fost suspendat pentru un meci si penalizat cu 740 de lei, in timp ce preparatorul fizic al moldovenilor, Ovidiu Chiribici, a fost suspendat o luna si sanctionat cu 640 de lei.

Marian Constantinescu (FC Brasov) si Erico Da Silva (Pandurii Targu Jiu), eliminati in meciurile cu Ceahlaul Piatra Neamt, respectiv Astra Giurgiu, au fost suspendati cate o etapa si penalizati financiar cu cate 740 de lei. Judecarea eliminarii antrenorului Petre Grigoras (Pandurii) a fost amanata pentru sedinta din 1 octombrie.

Sursa foto: sport.ro