Steaua si Rapid risca sanctiuni din partea LPF din cauza fanilor

Steaua si Rapid risca sanctiuni drastice din partea LPF dupa de fanii celor doua echipe bucurestene au scandat cantece xenofobe la meciurile disputate sambata.

Steaua a invins cu 3-0 pe Gaz Metan Medias sambata seara si se mentine cu un avand linistitor pe prima pozitie a clasamentului Ligii I, dar echipa din Ghencea ar putea sa fie sanctionata de LPF atat financiat, cat si cu disputarea unei etape fara spectatori in tribune.

Fanii campioanei Romaniei au adresat sambata in timpul meciului cu Gaz Metan injurii minoritatii maghiare din Romania, au arborat mai multe bannere cu caracter xenofob, iar arbitrul partidei a avertizat chiar ca opreste meciul daca acestea vor continua. Cum suporterii Stelei nu s-au conformat, acesta a notat in raportul meciului cele intamplate, iar Steaua risca sa fie sanctionata. Campioana a fost amendata si dupa meciul de la Cluj, cu CFR, din cauza acelorasi manifestari ale ultrasilor.

Citeste si: Scandal dupa CFR – STEAUA: Suporterii ros-albastrilor sustin ca nu au avut voie sa scandeze ROMANIA !

Si galeria Rapidului a reactionat la incidentele petrecute in ultimele zile in Tinutul Secuiesc, iar sambata fanii din Giulesti au scandat impotriva vecinilor din vest, astfel incat si clubul alb-visiniu este pasibil de amenda sau de disputarea unui meci cu portile inchise.