Steaua si Viitorul, aproape de a fuziona !

Steaua Bucuresti si Viitorul ar putea fuziona din sezonul viitor, varianta fiind, conform unor surse apropiate celor doua grupari, destul de plauzibila.

Gheorghe Hagi, patronul celor de la Viitorul, si Steaua Bucuresti se pot uni intr-un proiect surprinzator, anunta site-ul fostului sef al LPF, Dumitru Dragomir. Surse apropiate patronului stelist sustin ca aceasta varianta se discuta si este extrem de plauzibila, conform oracoluldelabalcesti.ro. Conform sursei citate, motivele ar tine de faptul ca Gigi Becali nu mai vrea sa mareasca salariile jucatorilor de la Steaua. “Nu mai vreau sa le maresc salariile ca sa-i tin la Steaua, sa plece! Vom face o noua echipa”, ar fi transmis finantatorul echipei din Ghencea.

Citeste si: Inca un titular de la Steaua vrea sa paraseasca echipa la finele sezonului 

In plus, la Steaua se va incheia un ciclu la vara, iar cei mai vechi jucatori de la echipa vor pleca in strainatate, liberi sau in cazul in care vor avea oferte avantajoase, iar echipa ar urma sa fie formata din jucatorii tineri ai Viitorului si cei care raman la formatia ros-albastra.

“Steaua e un brand puternic. Hagi e iar un brand. Daca cele doua branduri se unesc, va dati seama ce putem realiza?” spunea, nu demult, Hagi, apropiatilor sai. In noul proiect ar putea fi implicata si primaria Voluntari, care ar pune la dispozitie baza de pregatire si ar construi un hotel de patru stele pentru Steaua.

Sursa foto: activenews.ro