STEAUA-STROMSGODSET: Cate bilete s-au vandut pentru meciul de miercuri

STEAUA-STROMSGODSET. Campioana Romaniei va evolua, miercuri seara, pe Arena Nationala, de la ora 20:30, impotriva norvegienilor de la STROMSGODSET, in turul II preliminar al Ligii Campionilor.

STEAUA-STROMSGODSET. STEAUA joaca impotriva celor de la STROMSGODSET pentru calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Mansa retur incepe de la 1-0 pentru campioana Romaniei dupa victoria obtinuta in tur gratie reusitei lui Gabi Iancu.

Citeste si: STEAUA-STROMSGODSET, ORA 20:30, PROTV SI LIVE TEXT MONDO NEWS / CUVANT DE ORDINE: CALIFICARE

Pentru acest meci, STEAUA a vandut deja 25.000 de bilete, anunta gsp.ro, asteptand sa mai vanda si astazi alte cateva mii. Astfel, este posibil ca stelistii sa deschida si inelul superior, in conditiile in care au inchiriat doar primele doua inele ale Arenei Nationale.

STEAUA-STROMSGODSET. Miercuri, biletele se mai pot cumpara doar de la casele de la stadion, acestea fiind deschise de la ora 10:00 si pana la ora de incepere a partidei.

“E un lucru ce nu poate decat sa ma bucure. Totusi, Ghencea ramane casa STELEI. A fost si este in continuare si casa mea, dar acum stadionul a devenit neincapator pentru aceasta echipa. Arena Nationala e propice performantei, suporterii pot crea aici o atmosfera extraordinara”, a declarat antrenorul STELEI, Costel Galca.

Citeste si: STEAUA-STROMSGODSET: COSTEL GALCA SE ASTEAPTA LA O VICTORIE CLARA

STEAUA-STROMSGODSET. Pretul biletelor este de 15 lei la peluza, 30, 40 sau 60 la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I si 50, 100 sau 150 la tribuna VIP.

Sursa foto: sportrevolution.ro