STEAUA-STROMSGODSET: COSTEL GALCA se asteapta la o VICTORIE CLARA

Steaua intalneste miercuri, de la ora 20:30, pe Stromsgodset, campioana Norvegiei, in mansa retur a turului II preliminar al Ligii Campionilor, pe Arena Nationala, meci pe care tehnicianul campioanei Romaniei, COSTEL GALCA, spera ca echipa sa il castige clar.

Costel Galca, antrenorul Stelei, vrea ca echipa sa faca spectacol la returul cu Stromsgodset, din turul al II-lea preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul campioanei le-a cerut elevilor sai sa surclaseze formatia din Norvegia: ”Astept de la echipa mea sa domine jocul, sa castigam clar, sa mergem peste ei si sa demonstram ce reprezinta Steaua Bucuresti in Europa. Vreau sa ne dominam adversarul. Trebuie sa avem posesie si sa simta din primele minute petrecute pe teren ca suntem o echipa superioara din toate punctele de vedere”, a declarat, in cadrul conferintei de presa de dinaintea jocului, Costel Galca.

Citeste si: STROMSGODSET, infrangere pe teren propriu inaintea meciului retur cu STEAUA

Tehnicianul din Ghencea este convins ca Tanase si compania nu vor trata meciul cu lejeritate: ”Nu exista relaxare la noi, jucatorii sunt constienti de modul cum a aratat prima partida”. Chiar daca vrea ca Steaua sa faca scor cu Stromgodset, Galca recunoaste ca echipa sa nu va avea o misiune facila:  ”Este o echipa buna, chiar foarte buna”.

Citeste si: CUPA LIGII: RAPID-STEAUA 1-2(1-1) / KESERU o duce pe STEAUA in sferturile de finala

La randul sau, Lukasz Szukala s-a aratat increzator inaintea meciului contra campioanei din Norvegia: ”Stromgodset e o echipa puternica, e campioana Norvegiei. In tur n-am avut deloc un meci usor. Insa, nu avem temeri, intram pe teren si jucam, iar la final sunt convins ca vom castiga”.