STEAUA urmeaza sa participe la un SUPER TURNEU AMICAL

STEAUA ar urma sa participle in urmatorii cinci ani la un TURNEU AMICAL in care vor mai juca echipe de traditie ale Europei.

STEAUA ar fi trebuit sa participe in aceasta vara la un puternic patrulater organizat pe Arena Nationala de Thiess Holding si Sportfive, la care trebuiau sa mai participe Atletico Madrid, AS Roma si Fenerbahce. Pana la urma, scrie fanatik.ro, noul antrenor al “ros-albastrilor”, Costel Galca, a refuzat varianta din cauza programului competitional incarcat si totul a picat, dar lucrurile ar putea sa se schimbe incepand cu vara lui 2015.

Citeste si: STEAUA nu renunta la un INLOCUITOR pentru Pintili

Atunci, conform surselor fanatik.ro, STEAUA ar urma sa inceapa un ciclu de cinci ani in care va participa la acest turneu amical, urmand a se alege si cu un profit consistent. Astfel, in viitorul apropiat Adrian Thiess se va intalni cu sefii Stelei pentru a pune la punct termenii intelegerii si pentru a parafa contractul.

Citeste si: STEAUA – FC LUGANO 2-5 (0-3) / Campionii Romaniei, UMILITI de o echipa de liga secunda 

Reteta financiara pare sa fie una excelenta pentru campionii Romaniei, acesta fiind de altfel principalul motiv pentru care stelistii sunt foarte tentati sa puna semnatura pe contract. “ Organizatorii vad in STEAUA partenerul ideal pentru acest proiect si, conform intelegerii, o buna parte din profit va intra in conturile echipei din Ghencea”, au incheiat sursele.