STEAUA v DINAMO. A fost stabilit ARBITRUL care va conduce la centru UNICUL DERBY

STEAUA-DINAMO. Arbitrul RADU PETRESCU (foto) va conduce la centru UNICUL DERBY dintre STEAUA si DINAMO, programat sambata, 20 august, de la ora 21:00, in etapa a cincea din Liga I, pe Arena Nationala.

STEAUA-DINAMO. Potrivit site-ului Federatiei Romane de Fotbal (FRF), arbitrul din Bucuresti va fi ajutat la cele doua tuse de catre asistentii Marinescu Vasile si Ghinguleac Adrian Radu (ambii din Bucuresti). Al patrulea oficial va fi Marcel Birsan, tot din Capitala, in timp ce observator de arbitri a fost delegat Aron Huzu (Sibiu).

STEAUA-DINAMO. RADU PETRESCU, in varsta de 34 de ani, se va afla la al doilea derby STEAUA – DINAMO, dupa meciul din turul semifinalelor Cupei Romaniei, incheiat la egalitate, scor 0-0. in Stefan cel Mare. Jurist de meserie, RADU PETRESCU arbitreaza in Liga I din 2007, iar din 2012 este arbitru FIFA.

STEAUA-DINAMO. RADU PETRESCU a fost delegat sa arbitreze la Campionatul European Under 19 din Germania, care s-a desfasurat in perioada 11-24 iulie, unde a arbitrat semifinala dintre Franta si Portugalia.

Sursa foto: sport