STEAUA v DINAMO. REACTIA PELUZEI SUD STEAUA dupa coregrafia PCH la meciul cu CITY

STEAUA v DINAMO. Alexandru Tofan, cunoscut mai degraba gratie poreclei „LECCE”, unul dintre liderii importanti ai PELUZEI SUD STEAUA,  sustine ca Dinamo a realizat coregrafia degeaba, pentru ca pe teren Manchester City a infruntat o “clona” sustinuta din tribune de “taranei”, “cocalari” sau “interesati de monden”. Fanul ros-albastrilor a mai precizat ca suflarea stelista nu trebuie sa se simta jignita de gestul fanilor lui Dinamo.

STEAUA v DINAMO. “Sa ma lamureasca si pe mine cineva ( nu tin neaparat in seara asta ), de ce o parte din suporterii Stelei, o parte din ultrasii celor doua peluze simt nevoia sa se justifice sau sa isi manifeste parerea referitoare la deja celebra coregrafie de la meciul dintre fcsb si man city??

Nu vad nicio legatura intre noi, cei care stim adevarul despre Steaua, si ceea ce au facut ultrasii dinamovisti la meciul unei clone. Daca UTA Arad ar face o farsa echipei ACSU Poli Timisoara, oare pe fanii timisoreni i-ar deranja?!?

Hai sa va explic cateva chestii, pe scurt.

Prima:. La acest meci, fcsb – man city, in tribune au fost patru categorii de oameni: 1. taraneii care tineau cu Stiaua inainte sa tina cu fcsb si care ne-au injurat meci de meci pt ca il contestam pe idolul lor…2. cocalarii care tin cu Steaua, fcsb, Real Madrid, Man United, Man City, Barcelona si Bayern Munchen etc. 3. Interesatii de monden – de Guardiola si vedetele aferente. 4. Suporterii altor echipe ( am in cartier amici care tin cu Dinamo, Rapid, Craiova…si au fost la acest meci din acelasi motiv ca si cei de la punctul 3 ).

STEAUA v DINAMO. A doua chestie: suporterii dinamovisti care au facut posibila coregrafia, dupa parerea mea, sunt mult mai inteligenti decat suporterii dinamovisti care s-au laudat cu coregrafia pe net. Desi, celor din urma nu le revine niciun merit. Sunt, de asemenea, mult mai inteligenti decat nea gigi, nea vali, mimi stoica, ianuli si alti trepadusi. Se pare, insa, ca ei nu erau foarte convinsi de treaba asta si au tinut sa o demonstreze. Cu toate astea, mesajul a fost unul cu dublu inteles si foarte elegant. Puteau scrie orice… de la m..e Steaua pana la ISIS…orice. Ei au ales un mesaj incontestabil. O ironie, dar si o constatare trista. Pe care putini o percep ca atare si o inteleg.

CITESTE SI: STEAUA V DINAMO. “FIARA” MARIUS LACATUS DESPRE COREGRAFIA “CAINILOR” DE LA PARTIDA CU CITY

Eu nu am fost pe stadion, nu voi merge la meciurile niciunei echipe din Romania care nu este Steaua. Drept urmare, nu ma simt in niciun fel atacat sau ofensat. Insa am apreciat gestul ca pe un semn incontestabil al unei societati incapabile sa isi recunoasca prostia si incompetenta.

STEAUA v DINAMO. Da…in momentul asta, in campionatul pitoresc, a mai ramas doar Dinamo. In curand nu va ma exista nici Dinamo si nici fotbal in minunata noastra tara. De ce? Pentru ca oricat ar incerca unii sa o resusciteze cu coregrafii soc, Dinamo va ajunge sa aiba tot cateva sute de spectatori la „interesantele” meciuri cu cele trei clone din liga intai plus adunatura de echipe fara nume din ilfov sau judete limitrofe. Astia sunt viitorii lor adversari. Suporterii, ultrasii, fanaticii sunt usor de ucis cu astfel de „derby”-uri. Iar cei din pch stiu asta, pentru ca oricat de mare este rivalitatea, nu imi este rusine sa recunosc ca sunt baieti scoliti si inteligenti. Sunt sigur ca au riscat totul stiind ca nu vor mai putea face coregrafii in deplasarile la fcsb si au mizat pe o singura carte.

STEAUA v DINAMO. Sincer, va intreb, aveti capacitatea de a privi intreaga situatie? Coregrafia cainilor este problema noastra?!?…sau indolenta si lipsa de solutii a celor ce detin marca Steaua si nu fac nimic cu ea?? Daca in acest moment ar fi existat Steaua Bucuresti, am mai fi discutat acum despre „marea farsa”?? Ar mai fi fost legitim mesajul „Doar Dinamo”?? Ar fi avut cineva curajul, nebunia sa se apropie de noi la un meci? A fi ultras stelist este un drept pe care putini il inteleg si si mai putini l-au castigat. Se castiga doar cu sacrificii, razboaie, batalii pierdute si castigate, principii stabile si coloana vertebrala. Sud sau Nord sunt doar cuvinte goale. Conteaza cine esti atunci cand te privesti singur in oglinda. Esti ultras? Iubesti Steaua?

STEAUA v DINAMO. Lasa facebook-ul, lasa polemica! Pentru noi doar faptele conteaza. Cea mai buna actiune a cainilor pe anul acesta a fost aceasta coregrafie. E clar! Cea mai buna actiune a noastra pe anul acesta a fost sarbatoarea de pe Ghencea din 7 mai, apoi Evenimentul pentru Mihai Nesu din 9 mai. Va las pe voi sa comparati. Steaua are nevoie de noi, de voi, de toata energia asta, dar intr-un sens constructiv. Am putea profita de momentul asta. Am putea fi supereroii care salveaza echipa iubita. Dar suntem oare capabili sa unim toata energia asta si sa o transformam in ceva pozitiv? Curand veti fi chemati sa va aratati dragostea si puterea. Pana atunci adunati-va in tacere. Caci acum nu e momentul nostru. Demnitatea noastra nu isi are radacinile in mahala”, a postat cel poreclit “LECCE” pe pagina personala de pe o retea de socializare.

Sursa foto: SPORT