STEAUA v DINAMO: REGHECAMPF schimba liniile pentru MARELE DERBY

STEAUA v DINAMO. Antrenorul STELEI BUCURESTI, LAURENTIU REGHECAMPF, va opera mai multe modificari in echipa de start pe care o va trimite pe teren la derby-ul cu DINAMO BUCURESTI, din etapa a V-a a Ligii 1. In comparatie cu primul unsprezece trimis in teren la partida cu MANCHESTER CITY, tehnicianul ros-albastrilor va utiliza patru jucatori noi.

STEAUA v DINAMO. Astfel, in linia defensiva isi va face aparitia si debutul oficial la STEAUA BUCURESTI, fostul capitan al VIITORULUI CONSTANTA, BOGDAN MITREA, fundasul imprumutat de la Ascoli urmand sa-l inlocuiasca pe accidentatul ALIN TOSCA si sa faca pereche in centrul defensivei cu veteranul GABI TAMAS.

CITESTE SI: STEAUA v CITY 0-5: REGHECAMPF facut praf de un consilier al FRF

STEAUA v DINAMO. De asemenea in linia mediana, LAURENTIU REGHECAMPF va miza pe un cuplu nou de fotbalisti, noul transferat FERNANDO BOLDRIN urmand sa evolueze din primul minut alaturi de fostul capitan ALEXANDRU BOURCEANU.  In avanposturi revine tanarul international FLORIN TANASE, atacantul care a debutat cu gol la STEAUA BUCURESTI urmand sa-l inlocuiasca pe bosniacul BOJAN GOLUBOVIC si el accidentat in partida cu MANCHESTER CITY.  

STEAUA v DINAMO. In urma acestor modificari este foarte probabil ca primul unsprezece al STELEI la partida de sambata seara cu DINAMO sa arate astfel: Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu, Boldrin – Popa, Stanciu, Hamroun – Fl. Tanase. Noul episod al UNICULUI DERBY dintre STEAUA BUCURESTI si DINAMO BUCURESTI  va avea loc sambata 20 august, cu incepere de la ora 21.00.

Sursa foto: prosport