STEAUA v FC ZURICH: LAURENTIU REGHECAMPF a prefatat meciul din EUROPA LEAGUE

STEAUA v FC ZURICH. Tehnicianul stelist LAURENTIU REGHECAMPF este de parere ca meciul cu FC ZURICH, de joi seara, va fi ca o finala pentru ros-albastri. Tehnicianul spune ca vicecampioana are nevoie de o victorie pentru a putea spera in continuare la calificarea in primavara europeana.

STEAUA v FC ZURICH. “Pentru noi, meciul de maine seara va fi ca o finala. E foarte important sa castigam daca vrem sa speram la Primavara europeana. Avem puterea sa castigam meciul de maine seara. Indiferent de calcule, e foarte important sa castigam meciul. Avem o sansa mare daca noi castigam meciul de maine”, a spus LAURENTIU REGHECAMPF.

STEAUA v FC ZURICH. In ceea ce priveste sistemul de joc, antrenorul STELEI BUCURESTI a declarat ca nu intentioneaza sa il schimbe, desi rezultatele din ultima perioada nu sunt tocmai incurajatoare. “Nu voi schimba sistemul, dar va trebui sa folosim jucatorii apti pentru maine. E suspendarea lui Enache, sunt anumiti jucatori care nu pot evolua, dar eu am incredere in jucatorii apti. Aganovic nu e suta la suta pregatit, dar sunt convins ca daca vom avea nevoie de el, ne va fi de ajutor. Este important ca jucatorii sa aiba o alta reactie. Sunt sigur ca va exista determina, jucatorii sunt motivati. FC ZURICH e o echipa masiva, puternica, cu o istorie bogata. Au retrogradat anul trecut, dar sunt sigur ca vor promova anul asta. Cel mai important obiectiv pentru noi este castigarea campionatului, apoi urmeaza primavara din Liga Europa”, a conchis LAURENTIU REGHECAMPF.

Partida dintre STEAUA BUCURESTI si FC ZURICH, din grupele Europa League, se va disputa joi seara pe National Arena.

Sursa foto: sport